Аз мисля, че по количеството на фреона по-точно може да се ориентира човек, защото е най-тясно свързан с обема на топлообменниците. Евтиният маймунски номер с по-тънки тръби в ламелите не минава, заради по-малката им площ и по-високите изисквания за добър контакт с тях, което би изяло цялата икономия. При високия клас машини е запазено количеството на фреона при прехода към R32.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Да имаш все още възможност да си купиш LT и да се чудиш за KG си е чисто прахосване на време и интелектуална собственост.
Имам и двете машини ,както и още няколко други.
LТ серията е рядко срещана дяволски добра и здрава машина.
Обмислям да купя още една...
Аз се каня за LT още кога излязоха на пазара преди много години, ама Хитака не ще да умира.
Еди, вземи си едно да стои в кашон. Вода и хляб не иска.
@edi1 , и моята машина в спалнята не се е предала, но наесен ще я продавам, докато още мога да и взема пари. На 4 години е. Не че е толкова лоша, ама пуста му краста.![]()
ма ЛТС за спалня .. става ,ако е 20+ квадрата и вземете 9ката ..
Не ми се маха зорлем, 14 години си го гледам Хитака на стената, ни лагер е завил, ни мотор е зашумял, ни е замръзвал до сега, справял се е без проблеми и при -20, -22 градуса.Скъп ми е, дето се вика, другарче един вид.Ще го чакам да умре, ще го погреба с военни почести и ще я смятам.Освен, ако не ме надживее
.Има разум в предложението един LT да седи в резерва.Като гледам новата техника на пазара, Хитака ми скоро ще е топ модел в сравнение с новите топ модели.
![]()
Еди, погледни мотора на външния вентилатор, вероятно са му за смяна лагерите.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Еди не е със специални образователни потребности. Мисля, че би забелязал, ако има проблеми.![]()
Наред си е мотора.Всеки ден по няколко пъти минавам под него.Ей го отзад се вижда малко.Не вярвах, че ще доживее толкова години, но се оказа корав дзвер.![]()