На 7 и 9 е 5SS072XHA01, на 12 - ASM89D10UFZ. Първото е производство на Matsushita, второто на Toshiba (GMCC)
На 7 и 9 е 5SS072XHA01, на 12 - ASM89D10UFZ. Първото е производство на Matsushita, второто на Toshiba (GMCC)
На практика може и да е така , но по сервизно и 12ката е с 5SS072XHA01(http://aircon-info.com/wp-content/up...9-12LMCA.pdf):)
В сервизното , което отварям аз това дописаното с по дребен шрифт го няма...http://www.aircon-info.com/fujitsu/f...service-manual
Този пост е редактиран от bobbyap; 15-10-16 в 21:12.
Не спорете, и при японците има каши сервизно/действителност/друго сервизно. При някои цял тъбен датчик ту го има ту го няма по сервизните. По страшно е ако махнеш капака и видиш нещо невиждано и нечувано.
Изобщо неща да съм на никого нищо. Какво ли не пише някой път в тези прословути сервизни, а в "инженерния дата буук" са най-невероятните небивалици.![]()
Закачих ват метър на 12LMC на един комшия. Монтиран е в 16м2 мисля беше стаята с външна изолация, подменена дограма, южно изложение, 4ти етаж и една външна стена/където са прозорците/. Само тази стая е постоянно отопляема за момента. Зададено е 24гр. вътре, а на вън варира между 8~15гр. за момента. Работи на on/off и за 40ч. е изгорил 3,5кВ.
При начално поставяне на ват метъра го усилих на 30гр. и вентилатор на авто ....вдигна 1,1кВ максимум, но не го държах дълго. После пак го смъкнах на 24гр.
Дано е полезно за някой. Като направи 1 месец ще отида да проверя консумацията.
Нови данни - 148ч. - 13,54кВ. като последните около 48ч. от тези вече е на 23гр. задание, а външните температури паднаха малко - 13гр.~4гр..
[QUOTE=pulsedriverbg;..[/QUOTE]
Благодаря за споделената информация.
А, да си забелязал случайно на колко вата най-малко пада консумацията преди да изключи?
Ами трябва да приготвя 2л. огнена вода, 1кг. мезе и неопределено свободно време та да мога да го видя. Като цяло ....времето ми е дефицит. Ще го помоля той да отдели внимание евентуално и дано се навие.
Някои път изключва на около двеста и нещо вата,друг път на около триста не знам защо така
Обновяване - 317ч. - 19,79кВч. Стои наместен на 23гр. задание, а външните температури се вдигнаха за вчера. Данните са от снощи около 20:00ч.
Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 06-11-16 в 20:17.