Ще е добре да прехвърлите питането си правилната тема.
Здравейте съфорумци,днес съм изключително щастлив, доиде ми климатика ,така желаната 09 LDC FUJI ELECTRIC.Може би това е единствената чисто нова бройка в България,все пак това е модел на 10години.Но за мен си остава №1 от всичко предлагано на пазара до 1500-1600лв. на мен ми струваше 1200лв.Монтажа ще е след 20 дни, че се върнах и от почивка и ми идва малко финансово нагоре! Ако може някои да сподели плазмата как се управлява, на колко време се чисти и как ?Бутона AIR CLEAN за какво е точно,ясно че е свързан с плазмата, но по конкретно- от там се пуска или се рестартира при чистенето!
Поздрави!
Честито!!! От там /Air Clean/ се пуска и спира плазмата.
И от мен честитка.Касетата я отварям и я мия, когато се сетя, но обикновено на 6-7 месеца, но аз рядко пускам плазмата.Иначе, ако ти работи постоянно, мий я като ти обади климатика.Мия я със топла сапунена вода - накисвам я за 10-ина минути, поразмятам я из сапунената вода и после я къпя с душа.Подсушавай я идеално, не я слагай мокра на машината.Аз я оставям да съхне при чиниите на сушилника за ден-два.
Привет,
Малко да събудя тази тема с тези яки машини LDC.
Имам 3 бр такива и съм пре доволен от тяхната работа във всички сезони. Реших сега с тези пандемии и тем подобни да ги пускам на вентилатор(топля се с термопомпа) и с включена плазма, но тя не работи, чистих я както и до сега, но климатика дава грешка и плазмата не "жужи" и не се усеща специфичния мирис. Някой има ли идея от какво може да е?