1 Прикачен файл(ове)
Re:Haier HSU-12HV03/R2 (DB) - проблеми!
Цитат:
Първоначално публикувано от diangeli69
Здравейте, от няколко дни се ровя из форума и се убеждавам, че не сме единствените, които не сме случили на климатик.Проблемът ни е следният:Климатика е Haier HSU-12HV03/R2(SDB) още в гаранция,зацикля, губи си паметта, не топли достатъчно.Сравнявам го с другите 2, защото взехме 2-девятки и този, но с тях до сега сме нямали проблеми.Два пъти са идвали от фирмата, която го постави, но нали е в гаранция какво правят, резултат никакъв.Дори и в гаранционната карта никой, нищо не отбелязва.Върха беше снощи, когато тотално отказа да работи.Изписва грешка Е4.Обадихме се на фирмата и сега си чакаме частта.Виждам, че тук има доста хора, които разбират, някой ще ми каже ли какво означава тази грешка и приемам съвети как се постъпва в описаните ситуации, ако и друг е минал вече по този път.
От кой град си? Грешката ти е това:
Ще трябва човек разбиращ от електроника. Пиши ми на лични да не занимаваме форума и да видим какво да се направи.
Здравейте, днес и в къщи климатик HAER - 12HV03/R2(SDB) изписа грешка Е 21. Ако може някой да ми отговори, какво означава. Преди месец го пълниха с фреон.
Цитат:
Първоначално публикувано от sion
Здравейте, днес и в къщи климатик HAER - 12HV03/R2(SDB) изписа грешка Е 21. Ако може някой да ми отговори, какво означава. Преди месец го пълниха с фреон.
Такава грешка няма сигурен ли си да не е F21?
Първо мига само Е после, само 21.
Нямам на идея такава грешка няма в грешките за този модел.
Моля те пусни ми линк към грешките. Аз след малко ще го пусна пак, за да се уверя, че не те заблуждавам.
Нямам линк имам ги на хартия за всички модели.
Пак го пусках Е21 си е. А каква е грешка F21, да не би да е някаква печатна грешка. Благодаря ти, че се включваш.
Ще има да събирате нерви с тоя модел на haier.И не само с тоя модел. Сичко що е haier e дърво.Както казват тук във форума " haier и циганин зиме не работят "
Успех ви пожелавам!!!
Да, но имаме 2 еднакви единия работи нон стоп от миналата година без проблеми(да чукна на дърво), а този го пуснахме тази година и си показа дефектите.
ф21 е frost removing temperature senzor failture (слана премахване дефект температура датчик) онзи ден ходих да сменя датчик на една мидея инверторна и ми показаха в съседния апартамент на сина им такъв хаер така беше замръзнал яко не се сетих да го снимам.
Благодаря за включването, явно пак трябва да се вика майстор, но в този студ кой ли ще дойде.
Интересното е че при тоя модел HAER - 12HV03/R2(SDB) 9-ките са като чели по читави от 12-ките.Имам го и аз и мой комшии и имам наблудения над тоя модел.За съжаление на 2 включително и моя им изгоря модула във външното тяло,а на един пък оше при монтажа.Иначе и при -8 не съм виджал да има лед по него.В подписа ми е показано в каква кубатура е монтиран.