В случая имах предвид,че моделът който си посочил е слабичък и е по добре -добър модел на по слаба марка,отколкото слаб модел на по реномирана марка,а и се съобразяваме с бюджета.Първоначално публикувано от Fusion
В случая имах предвид,че моделът който си посочил е слабичък и е по добре -добър модел на по слаба марка,отколкото слаб модел на по реномирана марка,а и се съобразяваме с бюджета.Първоначално публикувано от Fusion
Здравейте!
Аз имам същото питане и за това пускам въпроса си в тази тема, надявам се да не е проблем.
това са двата климатика м/у които избирам:
Инверторен климатик PANASONIC CU-YE9MKX/CS-YE9MKX
Инверторен климатик HAIER HSM09HEA/HUM09HB 03/R2(DB) S
стаята е 15 кв
прозорец с 5 камерна дограма (2.68д/1.75в)
какво бихте ме посъветвали?
предварително благодаря!
Да наистина, хубаво е да обмислиш възможността да се сдобиеш с по-хубав инверторен климатик спрямо тези китайски климатици и на приблизително същите цени на цитираните по-горе други климатици е и климатик LG CA12AW.
Ако толкова много държиш да използваш евтин китайски климатик може да погледнеш и климатик SANG GWH09MA-K3DNB3A, като трябва да знаеш че китайските климатици са евтини и с това свършват всички техни предимства.
модела на Панасоник е нов и трудно може да се даде съвет, но очаквам да работи без проблемПървоначално публикувано от yellow
към момента може да се намери на промоционална цена от 899 с монтаж и ДДС, а за 999 с монтаж и ДДС може да се вземе 12-ка
за Хайер нямам никакви впечатления
не бива да се забравя и фактът, че при Панасоник от 2011 гаранцията е заводска т.е. имам очаквания за безпроблемна доставка на части