Здравейте!
Какво е това чудо от заглавието "U-CROWN"??!
12ка с 44кг външно и почти 13 вътрешно с отопление до -30... втф?! Това ли е убиеца на Дайсекай?
малко повечко инфо за този звяр няма да е зле да се напише.TEST
Здравейте!
Какво е това чудо от заглавието "U-CROWN"??!
12ка с 44кг външно и почти 13 вътрешно с отопление до -30... втф?! Това ли е убиеца на Дайсекай?
малко повечко инфо за този звяр няма да е зле да се напише.TEST
Нищо иновативно, нагревател във външното (сигурно под 0 градуса работи постоянно) само триредовата външна пита звучи малко блазнещо. А цената от малко над 2К лева ми се струва височка.
"Модел U-Crown, двустъпален G10 инвертор(минимална честота на въртене 1Hz), Йонизатор(Cold Plasma), Работна температура в режим отопление до - 30oС градуса, Електронно ТРВ, I-Feel сензор, Таймер, Авторестарт, Топъл старт, Самодиагностика, Inteligent defrost, 3D въздушен поток, Триредов външен топлообменник, Нагревател срещу замръзване на дъното на външният модул, Алуминиев панел на вътрешното тяло, Минимална консумация в Standby режим 0,5W, Настройка и поддържане на температурата през 0,5оC, вграден WiFi модул и софтуер за Android и iOS, Изключително безшумен, Force Defrosting, Поддържащ зимен режим, Нощен режим, Изсушаване на топлообменника на вътрешното тяло след изключване, 7 скорости на вентиалтора, Автоматично насочване на въздушният поток по вертикала."
ще ме уморят от смях тия от Грее .. 2 бона за климатик с КОП 3.6 ,12ка до 5.4 кВ .. аха да настигне японските седмици по топлоотдаване ,само копа дето е наполовина
Убиец доста силно казано, но ГРЕЕ винаги са правили здрави и топлещи без проблеми машини.В къщи имам ГРЕЕ 2000 АС инвертора ми под марката ОСАКА, не се е предал и в най-големите студове вече 9 години.
Не е точно така, аз имам доста оплаквания от новите им модели, един клиент с 3 Viola и от трите не е доволен как топлят под нулата.
Възможно е, нямам поглед върху най-новите им машини.От преди 2, 3 години си спомням, че имаше добри отзиви във форума за тогавашните модели.
Дори и да няма максималната мощност на Дайсекай, отопление до -30º звучи впечатляващо! Колко топлоотдава на -15 да речем?
в сервизното което аз намерих при -15 запазва 35% - посредствен резултат .. в сервизното не видях нищо струващо 2к - компресора е китайски ,850 вата
Е, то и Ultra HDTV на 50" звучи впечатляващо ама като го няма нужния сигнал кел файда. Същото и с тези градуси, кога в България ще ги имаме, че да се хващаме за тях. Това е чиста заигравка с потребителите. И на Дайсейкай му тури нагревател в тавата и той ще топли не до -30 ами до -50 градуса.
На -50 ще топли подгряването на компресора , ако има такова
добра машина ще е но то добри машини има много .. винаги бих предпочел да е японска марка