Малко, но мода е с друга цел...Миланов и нещо по твоята част,не си вдига минимума ама духа и 'Ладно' и няма он-оф,да ги трампим за 'спорта' ако искаш.Този Боп, с модификация ли е?
Не съм казвал че се топля с 80 W. Казвам че толкова е консумацията на климатика дори когато му ударя OFF от дистанционното тоест изключен. Външното тяло също не работи а консумацията си е пак 80 W.
като снощи го забелязах че стои на 80 w около 30 мин. после минава на 10 w пак някъде толкова време. Питам дали това се дължи на подгряването на външното тяло и дали е нормално дори когато е работил примерно 1 час при ,което се очаква маслото в компресора да се е затоплило след достигане на желаната температура и климатика да се е изключил отново да подгрява .
Моите и двата са така, когато е под 0 като минат офф и пише 80вата,но незнам дали винаги си стой така или си подгрява от време на време, но съм сигурен,че това е подгрев на компресора.
Ако е над 0 градуса като минат офф пише точно 10 вата.Интересува ме някой виждал ли е минимум под 370 вата?
Аз ползвам климатика от 5 дни но не съм виждал и 370 вата за които говориш . Под 450 не съм го виждал да стига. Даже при мен и максимума не е като по каталог , виждал съм го да надува да 1900 вата.
Както е казал един мъдрец "Горчивината от лошата покупка остава дълго след радостта от спестените пари" ..
Да си купя нещо, впоследствие да не съм доволен от покупката и да кажа - За тези пари толкова? Не го разбирам! Нали затова се дават тези пари? Да си доволен!
Проблема е, че четох и навсякъде пишеше, че минимума е 200 вата това е проблема иначе дори и така работещи засега съм доволен. Не са ми шумни, добре изглеждат и засега дърпат ток който съм очаквал. Ако и топлят като застудее в което не се и съмнявам ще е супер.
Все пак съм дал 1800 лева с монтажа за 2 климатика а не за един и няма как да очаквам чудеса и засега топля 48 квадрата без проблем и то с 10-15 киловата на ден на сегашните градуси
Този пост е редактиран от Stankov85; 06-12-17 в 19:41.
Полудяхте с тези ватметри за по 20 лева Ще си развалите уредите с тях. Като чета по другите теми-на кой нещо му трака, на кой му духа студено, пукания, скърцания и т.н. май няма пълно щастие Много по неприятно е да дадете много пари и да сте разочарован, а ако нещо наистина ви дразни непреодолимо - винаги има начин да го подмените. Гледайте си кефа и дано да е топло на всички!
Този пост е редактиран от stainway; 06-12-17 в 18:47.
Ааа, нищо ни няма. Само си коментираме.
Абе леко сте се вманиачили Топли ли климатика-да. Не са толкова шумни, обща консумация на ден/месец-ОК. Ако си мислите, че ще му избиете парите на двойно по-скъпия климатик от икономия на електричество ,много се заблуждавате .Ще чакате години а през това време ще има нови модели... Много по-разочароващо е да дадете много пари и да сте недоволен след това. Това е просто електроуред и ако си изпълнява предназначението радвайте му се. Ако сте толкова недоволен-сменяйте. А за подмятанията не си струва изобщо да се говори.
Ето ви Gree Amber на R32 при +5 градуса се е заковал на 175 вата https://www.youtube.com/watch?v=zWnAU23-Qs8
Значи може