Препоръчах на тъщата и тъста ГРЕЕ заради добрите отзиви от 9 и 12ките, но при тях 18-ката се успива. Има ли решение на проблема?
Препоръчах на тъщата и тъста ГРЕЕ заради добрите отзиви от 9 и 12ките, но при тях 18-ката се успива. Има ли решение на проблема?
Това е манталитет. По-добре издухано Бмв/Ауди/Мерцедес за 10 хилки отколкото нова Дачия за 20. Лично аз имам 3-ма колеги, които си купиха чисто нови Дачии и си ги карат. Не са ги сменили още. Явно не са толкова големи боклуци. Та с този ред на мислене обрахме боклуците от Европа, но това е друга тема и не за този раздел.
Сега по темата. Колко пари е този Амбър и предлага ли се в Бг?
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk
На тази, която не стои на 30 см. от клапите, та да и духат в лицето. Едва ли ще духа с турбина на макс.
Както е казал на времето Хенри Форд-най добрата кола е новата
- - - - - - - - - -
Нямам представа,но видеото е от Македония. Ако го търсите на Google излиза в разни Унгарски сайтове. Предполагам е въпрос на време и избор на вносителя да го предлага и в БГ.
Ето и първите ми отоплителни електро впечатления от двете виоли, с които се отоплявам (с две думи излезе сметката за тока).
В едномесечен режим на отопление на 22 градуса 9 - ката и 12 - ката се справяха задоволително. Макар, че 9 - ката в спалнята малко се успиваше, но въпреки това не позволяваше да падне под 20 градуса. Резултатът е 80лв дължими към ЧЕЗ, като се има предвид, че ползвам и бойлер, понеже с топлофикация сме разведени...
Апартамента е около 55 квадрата и няма външни стени. Според мен разхода на ел. енергия е задоволителен, макар и да не е дошъл все още кучия студ.
Поздрави и весели празници.
И аз съм така 2 12-ки Change в 45 квадрата отопляема площ 78 лева което включва всички уреди и също съм доволен засега
Какво ще кажете за автоматичния режим, този който би трябвало да поддържа 23 градуса (според ръководството) според зависи от околната температура охлажда или грее. На панела на вътрешното тяло изписва 20 градуса. От няколко дни съм на този режим и мисля, че се справя добре. Дали е по-икономичен от режима на отопление на 22 градуса ?