12 Лмца при мен също е така, в топлото време падаше до 330, за сравнение Тошибата, която е по-голяма падаше до 300. Но сега лмца се движи 298-302, а Тошибата скочи на 650. Заданието на температурата не се пипа.
12 Лмца при мен също е така, в топлото време падаше до 330, за сравнение Тошибата, която е по-голяма падаше до 300. Но сега лмца се движи 298-302, а Тошибата скочи на 650. Заданието на температурата не се пипа.
Каква е тошибата? Като е на 650W on/off ли работи?
Нямам външен термометър, но при положителни температури примерно до към 2-3градуса, в около 11кв.м.
А Тошибата е Сузуми 16.
Може колегата нещо да е изпуснал една нула след 11
Последните 9 поста вкл.моя са за триене......
Здравейте.Имам елементарно питане касаещо компресорите на Грее.Какъв модел се водят-скрол,роторен,двуроторен или?Благодаря предварително.
Роторен. При някой модели е двойно роторен.
Както си вървях по пътя и ми се наби в очите и ушите преди няколко дни и щях да споделям, но помислих, че все ще размрази някояга.Е да ....ама не, от както застудя е така ...в събота цял ден температурите бяха положителни дори, а неделя около 0. Днес е -2.
https://www.dropbox.com/s/qw2rd66zyp...70655.mp4?dl=0
Избягал му е фреона.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 05-03-18 в 16:11.
Според мен не е задължително да е фреона... Преди две седмици размразявах едни климатици, които си бяха ОК с фреона, но имаха от онези колената за зимния конденз, които бяха замръзнали. Картинката беше същата, че даже и доста по-лоша. След размразяването, климатиците си работят нормално и досега.