То неизключването е заради подгрева. Ако няма - все тая.
Necata пише, че няма външен подгрев, но може да топли чрез намотките на
мотора - както е при Fuji/tsu например.
То неизключването е заради подгрева. Ако няма - все тая.
Necata пише, че няма външен подгрев, но може да топли чрез намотките на
мотора - както е при Fuji/tsu например.
При u-crown има подгрев на тавата и на компресора.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Не съм стигал до дъното на компресора на моя, но предполагам , че е същото като при Грее U-Crown 12-ца.
Бях гледал видео за C&H VIP 18-ка и там нямаше на компресора, но пък за 18 ползват и различни модели компресори-може да се топлят с намотките
Здравейте,може ли да кажете кое е датчика на климатика.Искам да го изкарам отпред пред питата да пробвам как ще работи климатика.
Този пост е редактиран от loshiat; 31-12-18 в 10:31.
Необходимо е, да се свали пластмасовата коруба, за да се стигне до въздушният датчик.
https://gree-magyarorszag.hu/dynamic...ice_manual.pdf
В сервизното, процедурата по демонтаж, започва на 68-ма страница!
Този пост е редактиран от ivan74; 31-12-18 в 10:51.
На това което си снимал, най-отгоре в дясно, белия конектор с 2 тънки кабела. Но както е писано в горния пост, свали кутията. Като махнеш капака и филтрите, отгоре и навътре има щипки за откопчаване. А отдоло има няколко видии.
Дойде сметката за декември и Гриито се е изявило доста добре.Обикновено имаме 70лв лятото ток,хайде заради студената вода да сложим още 10лв разход ,Остават 80лв ги е опаткало това подобие на климатик .Това е в 26кв.м.Това е на 22гр. през деня и се намаля през нощта до 19гр.
Само не знам, кой Ви даде съвет за монтаж на тази машина в 26m²?!
Еми как кой фирмата .Четох тук тогава за нещо средно като цена.И мненията бяха горе долу добри за това време ,става въпрос преди 2-3г.Сега е трета зима почна климатика.Излезе малко познат от фирмата и като му казах на какво съм се спрял и дойде и гледа и каза 12-ка достатъчна .И това е .Аз ако знам и мога да монтирам няма да викам фирми за това.И така с моите премеждия.
Като разделиш сумата на 31 дни се получава 538 вата средно на час. Според мен е нормална консумация за декември месец.
Ако сега ти се струват високи сметките, изчакай да натресат още 20% увеличение на тока от лятото, заради далаверите в енергетиката и заради 80-те милиона евра глоба на България от простотиите на Боко тиквата.
https://www.blitz.bg/analizi-i-komen...xiBgJHja0u8iwk
Добре де тази държава съвсем не я разбирам.
Искат да се отопляваме екологично без да отделяме финни прахови частици и призовават хората да се отопляват с електричество, същеврененно обаче, тъй като потреблението на електричество било нарастнало, трябвало да вдигнат цената...
Каква точно е логиката и как хората да получат стимул да замърсяват въздуха по-малко след като правят "екологичното" отопление - скъпо?!
[QUOTE=Jack Krauser;910703]Като разделиш сумата на 31 дни се получава 538 вата средно на час. Според мен е нормална консумация за декември месец.
Толкова гори като навън е +5гр и нагоре.Под 400вата никога не е падал.Смягаш ги общо часовете.Но той не бачка през нощта от .24.00 до 05.00ч примерно.Сега както е навън -2 се е кротнал на 900-1000вт.По малко не гори това чудо.