Честно казано квото и да правиш машината си е такава имах подобен случай с модела кози няма оправия. За тия пари толкова.
Честно казано квото и да правиш машината си е такава имах подобен случай с модела кози няма оправия. За тия пари толкова.
Това не е хубаво
Можеш ли да дефинираш "квото и да правиш" какво ще рече - в смисъл какво е опитвано и не е помогнало при това кози? Да знам какво да не пробвам ?
Ако е въпрос на бройка значи говорим за фабричен дефект.
Местихме външното беше в дясно от една тераса изместихме го под прозорец със метър и половина тампони сложихме все се чува буботене. Явно компресорите им работят на по ниски обороти или нямат добър баланс знам ли. Честно казано въздържаме се да препоръчваме тази марка. Старите модели на ГРИ бяха с външно тяло като на даикините тогава нямаше никви ядове.
Ходих специално да огледам добре външното тяло и се оказа като го пипам усещам вибрации, но понеже не се чуват не бях обръщал внимание. пипнах и дайкина който е на метър над моя и ако не е шума на вентилатора не мога да усетя че работи, но и цената му е колкото две гри та. Хванат е на бетонна стена, странична на стълбищна тераса на която гърба е моята кухненска тераса, и няма тампони.