Air conditioning capacity must be selected correctly. Eger can operate as On - Off if the air conditioner is bigger. If the inverter feature is not working then. This is a very common mistake.
- - - - - - - - - -
I'm doing an English translation. Bulgarian translation is sometimes meaningless. This would be a problem for you.
Не е проблем ...разбирам те ! За неизолирано жилище и променлив климат,като нашият изборът е труден,когато нямаш излишни пари за "класна машина".Дано ти сега да ме разбереш
Чета, чета. С неграмотно написан софт съм. Някои в буркани ги слагаха, аз по друг начин го правя инертен.
- - - - - - - - - -
Инертността трябва да се осигурява програмно. И да е променлива. Следи се и тръбен сензор. Някой примерно,си вдигнал с 2..3 градуса заданието и вентилатора на първа, компресора отишъл на 500 W и около вътрешното станало топло - трябва хистерезиса /инертността/ да се увеличи. Иначе почва тръгни/спри.
След дефрост топлообменника заледен, айде юруш. Ама стаята не била толкова изтинала. Пак става тръгни/спри.
- - - - - - - - - -
Аз за какво толкова търсих външно/жично дистанционно със сензор в него, ама трънки. Няма.
Този пост е редактиран от milanov; 19-12-17 в 20:07.
Ето при мен къде го изведоха и нямаше никакъв ефект и затова и на двата климатика си карам със сензора от дистанционното, от там бива
Това дали е най-удачното място за въздушен сензор? Не само, че няма никакво обдухване от входящ въздух, ами и се топли от затоплената пластмаса. Няма начин да не "заспи". Снимките на колегата от Турция показват къде трябва да е поставен този сензор /в общия случай/.
На дъртото ми ГРЕЕ 2000 датчика беше точно където е на снимката на колегата, в канала пред питата.Това мястото си е точно за това при старите модели.Няма заспиване, няма дрямка.Там отдолу, като при Станков просто няма как да работи.
И аз така си мислих, че едва ли ще е добрв там, обаче там го сложиха и ефект няма.
Като си тръгне си помпи и като стане 26 27 тогава се сеща да спре. После следва успиване до към 20 а е нагласен на 22
Ако можеш направо му сменяй мястото. Ако не, поне го отлепи от пластмасата и го насочи надолу.
Не може да няма начин да го лепне пред питата, щом чак отдолу са го изкарали.