Уредих се с ch supreme. Ще го монтират след средата на месеца. Ще ви драсна с впечатления.
Уредих се с ch supreme. Ще го монтират след средата на месеца. Ще ви драсна с впечатления.
От къде? Нали не ги внасяха и т.н.?
П.П. Финландците са публикували тест за Амбер 9-ка. Те си тестват сами всички марки, които се продават там - Eurofins
На който му се превежда и му е интересно:
https://www.scanoffice.fi/wp-content...ed-version.pdf
Този пост е редактиран от stainway; 07-11-18 в 18:06.
Бях говорил с тях, ако изпаднат бройки да се обадят и явно са осигурили няколко.
Реално имаше златна 12ка, точно каквато жена ми искаше, че черният/сив вариант са цветни само отпред и бели отстрани.
Сподели за къде го приготвяш да зимува.
Град ,квадратура итн
Да питам аз имам копче на дистанционното една къщичка (за въздух отвън) при амбърите работи ли ?
Краткият отговор е не. Тази функция може да се ползва с допълнително устройство, каквото в Европа не съм виждал да се предлага:
Малко лични впечатления от днес, относно Нордик модела Амбър на Gree. Огромно вътрешно тяло за модела 24-ка с още по-огромно, чак стресиращо с размера си, външно тяло.[emoji50]
Обект с монтиран Voltel(Samsung) 24000 BTU, една машина топли цял етаж. По желание на клиента , замяна с Gree GWH24YE.
Първо пускане, последващо от плавно развъртане на компресор, шум бих казал никакъв за размера и мощността. Вътрешен вентилатор в автоматичен режим, отвява всичко насреща си с пърлеща струя на 5-та минута. Външна температура при пуск 3°С с лек незабележим снеговалеж[emoji41]. Няма ватметър, захранващият кабел е стария, от някаква разклонителна кутия, предполагаем моментен разход на око 2000 вата от максимални 3800[emoji857].
Дистанционното мяза на Нокия в апогея си[emoji3].
Повече отзиви, като хване дебелата зима, демек след -15°С.
Няколко аматьорски снимки:
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Аз слагах преди 2-3 дни същата но 18-ка. Като гледам външното е същото 65 килограма, с тръбите за 24-ка е.
Еднакви са им компресорите на 18 и 24 и като размер на външното също,но 18-ката би трябвало да е с двоен топлообменник , а 24-ката с троен. имат и 0,5 кг разлика във фреона.
Амбър12 в 35 м2, топли, дефростите са редки, но шумни и дълги - 12минути.
Амбър 9 същите квадрати,работи он оф на 23 градуса зададени като горе долу 15 мин работи в зависимост от външна температура от 500 до 800 вата,чат пат при развъртане вдига към киловат,но рядко.Дефрост не съм видял и чул,но под него има леген в който тези дни се събира вода.Нямам идея дали е от дефрост или от конденз....