Нека си тече от всички отвори.
Какво стана с H12AK умря ли?
Нека си тече от всички отвори.
Какво стана с H12AK умря ли?
Махай ги тези тапи, да се изтича свободно и да не ти замръзва конденза в тавата, като стане по-студено.
На lg -то се повреди четрипътния вентил и платката малко преди да изтече гаранцията на 4 години и десет месеца ,след което беше ремонтиран гаранционно за един месец.За да не съм без отопление сложих това gree по препоръка от няколко човека които имат такъв, а lg-то в дневната на един апартамент около 30 кв.м.за където трябваше да купувам и без това.
По първи впечатления lg -то работеше в това помещение много по
тихо,комфортно с нисък минимум ,топли повече и размръзява много рядко само при нужда.
Единствено под -5 започвах да усещам липса на мощност но пак подържаше 22 гр в стаята
Амбара е с двустъпален компресор и предполагам, че ще изпъкне при температури под -5. Пиши ми на лични (да не цапаме темата) как се справя когато стане тегаво, защото аз много се колебаех между него и наследника на твоя, когато взимах климатик за баща ми.
Не бях чел скоро ама... за консумацията не знам...за радиацията кой се шегува,тук във форума,или този в линка?
https://www.straight.com/news/sky-hi...itioner-filter
Големи експерти станахме пак,радиация,климатици,коронавирус кво ли не щеш...
- - - - - - - - - -
Е те,разбирачите казаха че си дърпа по няколко киловата.час(поне 2).
Този пост е редактиран от inches9; 27-02-21 в 19:49.
Кое те притеснява с радиацията на японските климатици?
Само внимавайте, да не съм облъчил форума, че както бачкам в АЕЦ-а, току виж съм станал източник на йонизиращи лъчения. [emoji1787][emoji485]
Този пост е редактиран от rosswen; 27-02-21 в 20:40.
Мен абсолютно нищо.Аз 2у не ползвам...квото и да е.Както сигурно не ползват много и там от където е линка.Те просто констатират,а кой се притеснява и кой не е друг въпрос.
Това е статия,която за да обсъждаме трябва да сме доста напред.А да си напреднал много в няколко области(климатици,радиация,covid-19...напр.) и да оборваш с лекота,вероятно знаещи вече си е съмнително.Christopher Busby, a PhD in chemical physics
И ти искаш да кажеш,че този човек не се сеща???
По принцип К2У купуват хора, които търсят нещо по-добро от това което се предлага в Европа. Ако знаеш какво искаш, има страхотни попадения. А радиация съм мерил на няколко контейнера след аварията с ултра хай тек военен уред и беше по-малка от тази на почвата тук.
Сори за отклонението!
Искам да кажа, че в Япония климатиците може и да имат радиоактивен прах(може и да нямат), т.е. човека може и да е прав.Това не го оспорвам.
Като дойдат тук обаче се профилактират (би трябвало основно) или поне измиват за да имат търговски вид.
Та прах от Япония по тях няма, следователно не са и радиоактивни.Самата прах колкото и да стои по тях не прави
компонентите радиоактивни - измивайки я премахваш евентуалния проблем.
Със сигурност се измиват.А относно наличността на въздушни филтри (дори)за смяна много се съмнявам защото доста търсих за моето HITACHI преди 10-на години ,но никъде нямаше.И затова го продадох за к2у,на монтажници,които да го препродават.Беше на 14 години и не знам ако дори им го бях подарил дали си заслужава да си хвърлят труда,ама намират баламиКато дойдат тук обаче се профилактират (би трябвало основно) или поне измиват за да имат търговски вид.
А gsm-и 2у продавам,ама не ползвам.
Недейте обяснява кой кво е мерил и че GREE гърмят ,а давайте сериозни статии.
rosswen-няма лошо,то и Матросов на амбразурата,нали знаеш.
Но както и да е,отклонението беше защото много се спами в темите за GREE точно от продавачи на к2у и ако може да се поспрат.
Или е малка надценката от GREE,кой знае....
Tова разбира се едва ли ще стане.
п.с. И някъде във форума да сте видели да хваля SAMSUNG и ябълките 2у щото вървят добре в Бг?
Този пост е редактиран от inches9; 27-02-21 в 21:08.
Tемата не е за К2У. Пак ли трябва да се напомня!
За да съм по темата искам да кажа, че Амбъра е много твърда машина. Имал съм удоволствието да си пия кафето по тениска при (-10 въмшна) в много голяма остъклена беседка която се топлеше с два Амбъра. Не знам дали са икономични, но колкото и да харчат ще е поде 2,5 пъти по-малко от калорифер а ефекта беше същия.
Тарикатлъците на дребно не са по темата.
Този пост е редактиран от tony34al; 28-02-21 в 09:49.
Тук ясно се виждат някои от хората,които спмят в темите за GREE,както ги нарича един колега-групата на Шаро.
Продавайте си к2у и си ги ползвайте и ако може не четете тук.И не пишете.Аз Вашата тема не чета и не пиша.И много станахте тези дето разбирате от всичко,че и от радиация.Хайде да не се вземаме много насериозно.Или ако продължавате си пишете в темите.
Ако на мен ми трябва да продам няколко телефона 2 у-ба чрез форума,значи ще съм умрял от глад.
А модератора да си помисли кой спами и с какво.Цялата тема от 1-ва страница е пълна с глупости.
А уж темите бяха за собственици.
чл. 12. Ocпopвaнeтo нa дeйcтвиятa нa aдминиcтpaтopи и мoдepaтopи e зaбpaнeнo. Teми и ĸoмeнтapи c пoдoбнo cъдъpжaниe щe бъдaт oтcтpaнявaни oт фopyмa, a нapyшитeлитe щe бъдaт нaĸaзвaни.