Това по-горе т.н. официално описание добре, че не се отнася за 90% от климатиците.
Доста по-усложнена трябва да е логиката, за да остане стайната температура константна при различни външни и т.н.
А
Но за това в другата тема.
Това по-горе т.н. официално описание добре, че не се отнася за 90% от климатиците.
Доста по-усложнена трябва да е логиката, за да остане стайната температура константна при различни външни и т.н.
А
Но за това в другата тема.
Този пост е редактиран от avenger; 02-12-18 в 19:50.
Мислих, че при по-новите модели са го оправили, но явно проблема си остава.
От преди миналата зима съм с 2 грий чейндж 12 и едно грий ломо 9 който работят втора зима нон стоп на 24 градуса и трите отдавна са с извадени датчици, но при мен раЛика няма.
Работи си коректно само с датчиците от дистанционното обаче трябва да се виждат, ако завъртиш дистанционното настрани и хайде оочва да гони 27 28 градуса.
Не могат ли да се сменят тези датчици с по подходящи. Така се влиза малко в преразход на електричество.
Аз ползвам втора зима само функцията I Feel
Която чете температурата от датчика който е в дистанционното и всичко е точно. Нагласени са на 24 и са сложени на метър от земята и навсякъде си е 24.
Тези обаче който са във вътрешното тяло са пълна боза като им задам 24 гонят по 27 а после пда под 22 и забравят да тръгнат.
Пробемът е, че не се "обдухват" и топлия въздух се задържа на високо.Но поне си има датчик в ДУ-или трябва да се изведат на разстояние.
В интерес на истината при U-Crown е сравнително точен-взех да го ползвам, но трябва да му зададеш примерно 25-26, за да 21-22 на пода.Поне при мен не "забравя" да се включи навреме. Може да са различни модели....