Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18
Like Tree4Одобрявам

Мнение за подов GEH09AA-K6DNA1F /I(WIFI)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Живее в
    Бургас

Отговор: Мнение за подов GEH09AA-K6DNA1F /I(WIFI)

Цитат Първоначално публикувано от mkosama Виж публикацията
    И какво се случи след "магическата настройка" че мисля да взема 2 такива,и как е консумацията ако може да споделиш?
    И аз се интересувам. Каква е тая настройка? През сервизно меню, нещо се порменя по логиката на работа ли?
    Ще взимам един брой GEN12AA-K6DNA1. Чудя се дали си заслужава още 700лв за подов Mitsubishi Heavy SRFZS-W / SRC35ZS-W2

2.  

3. levante
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от noriaga Виж публикацията
    Колеги, вчера реших да пробвам да направя магическата настройка, която тотално промени работата на Soyal-те, и на подовия и взе, че стана - изписа 3 на дисплея за малко и работата му се промени. Започна да работи почти постоянно, подобно на Soyal. За съжаление го направих малко преди да си легнем и нямах време да наблюдавам работата му през нощта, но сутринта настроен на 20 градуса на Quite mode, поддържаше в най-отдалечения край на стаята 21,5 гр. и си работеше абсолютно безшумно с консумация в диапазона 480-500 W. (външната температура в София беше почти минус 5 градуса). През уикенда ще имам възможност да го наблюдавам по-често как се държи, но ако с тази настройка започне да работи като Soyal - т.е. почти да не изключва и да си поддържа почти постоянна температура без голям хистерезис (въпреки 50% по-високата консумация) ще съм много доволен
    noriaga & lycoz може ли да споделите дали оправихте проблема с амплитудите на температурата от +/- 2 градуса ? Планувам да закупя такъв климатик ( в мултисплит модификацията ), който ще използвам основно за охлаждане, та ако може да оставите и мнение как работи машинката в режим на охлаждане ще е доста полезно.

Благодаря

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравей levante,

В последно време не влизам често в сайта и предвид времето на питане предполагам, че вече си решил проблема.
    По принцип климатика не се използва много за охлаждане и не мога да кажа впечатление. На отопление при мен не се получи с коментираната по-горе настройка и все още си има голяма амплитуда между зададена температура и момента на изключване и последващо включване. Въпреки това, изключвайки този проблем, мога да потвърдя, че климата е приличен за цената си и сравнение с конкуренцията в този вид.

Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Подов климатик- препоръки!
    От silver1 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 0
    Последно: 14-06-21, 13:14
  2. Избор за подов климатик
    От skromnia във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 13
    Последно: 19-03-19, 16:46
  3. AUX ASW-H12A4/LSR1DI-EU (WiFi) как му се пуска wifi ?
    От waradin във форум Други марки климатици
    Отговори: 23
    Последно: 29-06-17, 20:06
  4. Мнение за Подов климатик Gree GEH18AA-K3DNA1A, 18000 BTU, Клас A+
    От dafi_dimo във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 31
    Последно: 12-08-16, 15:51
  5. Подов климатик
    От avast3 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 74
    Последно: 08-02-14, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе