Страница 18 от 90 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1341
Like Tree645Одобрявам

Климатици Hitachi

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Климатици Hitachi

То е ясно, че Хит-клима ще го монтират, само че както писах по-рано, помещението е все още на шпакловка. Тепърва ще боядисвам и после ще мисля за монтаж.
    За сега чакам да се стопли още малко. Може би тази седмица ще "мятам" латекса...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Очевидно в Бриколаж чистят бройки от някои модели климатици. Мисля имаше и друг потребител написал за модели на доста ниска цена от там. Май пак за Финлукс и Хитачи.
    Ето я темата - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,55966.0.html

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от krasipet
    Каква е разликата между FH6 и FH7? На линка с промоцията е FH6, а моя е FH7.
    Още малко подробности:
    Гаранционна карта на сервиз "ДЕ-ДЕ" ЕООД Пловдив (надявам се да не е абревиатура на "де гаранция, де")
    С мейл на Термоклима и талон за регистрация, което вече ме подразни. Да видим, ако не го пратя, как няма да признаят гаранцията?
    Напомни ми времето преди 10-12 години, когато при монтаж на някои марки перални казвах на клиентите да пращат до вносителя регистрационен талон, че и с обратна разписка.
    Разликата е в поколението.При новото външно RAC-50YH7 е увеличен КОП-а и ЕЕР-а, намален е номинала на топлоотдаване от 6,5 кв на 6 кв.Теглото на телата е същото.RAC-50YH7 е вече със 1600 грама фреон, а RAC-50YH6 е съ 1400 грама.С една дума новия модел е малко по-добър от стария.Иначе из България както винаги рекламните брошури и данните по сайтовете имат грешки.

5. Тук е от
    Oct 2010

Наистина климатиците Хитачи и Финлукс в Бриколаж Русе бяха чисто нови в кашони личи си ,че не са отваряни с гаранция само докато се наканя свършиха Хитачитата 25- ци, затова за село взех за родителите ми Финлукс колкото лятото да да ги поохлажда, да не ги простуди ще го пробвам и на отопление не тая големи надежди да топли въпреки че е DC инвертор външното тежи 36 кг и има нагревател на тавата.Ще пиша отзиви като си отида че те без мен не искат да го пускат и се страхувам за токовите удари които са доста често трябва по някав начин да го предпазя.

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ами свършили защото са купили за всичките си 10 магазина 30бр. Хитачита.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Гаранционна карта на сервиз "ДЕ-ДЕ" ЕООД Пловдив (надявам се да не е абревиатура на "де гаранция, де")
    С мейл на Термоклима и талон за регистрация, което вече ме подразни. Да видим, ако не го пратя, как няма да признаят гаранцията?

[/quote]
    ДЕ-ДЕ -ЕООД е новото име на Термоклима.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    варна

Здравейте знаещи,
    Някой може ли да ми каже удачен ли е този климатик Hitachi 50FH7 за отопление на 20кв.м. стая тухла.
    Тъй като е по-мощен, от необходимия за това помещение, ще бъде ли разхода по-голям, примерно от 12-ца. Просто цената му е повече от приемлива. Благодаря предварително!

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Удачен избор е.Разхода ти зависи от топлозагубите.Машината е с нисък минимум и работи добре.

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от tonym
    Здравейте знаещи,
    Някой може ли да ми каже удачен ли е този климатик Hitachi 50FH7 за отопление на 20кв.м. стая тухла.
    Тъй като е по-мощен, от необходимия за това помещение, ще бъде ли разхода по-голям, примерно от 12-ца. Просто цената му е повече от приемлива. Благодаря предварително!
    Е как да е удачен за 45м3 прекалено силна струя има и разхода на ток ще е по голям.

12. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Колко да е по голям?

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Той ако работи на минимум и струята му ще е low.Отделно слиза на отопление до 900 вата отдаване което за тази стая от 20 квадрата е идеално.

На low има дебит от 408 кубика на час, а на quite 390 кубични метра въздух на час.
    Достатъчно добре е в сравнение с конкуренцията и при зима като тази която вече отмина няма да има проблем дори съпругата му/приятелката му да иска 28 градуса.26-27 децибела не са много-има доста 12-ки които вдигат такъв шум и не топлят.

Друг въпрос е дали това е най-подходящият климатик за това помещение от наличните към момента на пазара, което до голяма степен зависи от много условия

П.П. Преди 2-3 години бях единственият "Еретик" в този форум, но сега "нашето движение" има все повече привърженици

14.  

15. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

разчистиха и кът аут климите преди време с дбра промоция в техното , може би трябва да чакаме моделите за 2012
    има ли каталог излязъл?

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Добре де ако ти трябва лека кола за къв да си вземеш джип и да плащаш повече за едно и също.

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ето тук има руския каталог за 2012, но там нещата винаги са малко по-други от към модели - http://www.hitachiaircon.ru/manuals/ .Под № 342 е за 2012.

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Еди конкурира Гугъла. Признавам те относно ровене и търсене на документации нямаш равен.
    Е тия нови Хитачита с покрите сребърно ион няма да цапало пише турбината няма да се нуждае от почистване.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 90 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS-D14EX2 или Hitachi RAS-D14EX3
    От bebka във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-12, 22:07
  3. Hitachi Малайзия или Hitachi RAS/RAC-35YH4 (Китай)
    От conan във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 4
    Последно: 19-09-10, 17:42
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  5. Hitachi RAS/RAC-E10H2 vs. Hitachi RAS/RAC-E08H2 vs. Osaka CH-09-LBP inv.
    От titan_83 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 37
    Последно: 12-01-09, 20:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе