И при мен е така,доста икономично и комфортно,само с разликата че при мен папагала е в кухнята....
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
И при мен е така,доста икономично и комфортно,само с разликата че при мен папагала е в кухнята....
https://www.youtube.com/watch?v=DdDHAYuXQdI
Добър хардуер си има машината за тези пари е супер.
Здравейте,
След като конвенционалния Panasonic се предаде след 10 години работа, решихме да го заменим с Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC.
Има ли някаква разлика със стария модел RAK 35PPB PERFORMANCE и ако има в полза на кой е?
Здравей, на хартия нямат разлика; един и същи модел са, различни генерации. RPC е третата генерация на модела от 2016 (буквата C), а PPB е втората, пусната 2014. Не помня дали при PPB нямаше изискване за минимален път на тръбите от 5 м., докато при RPC е намален на 3 м. Все така, Хитачи препоръчват 5 м. път - измерванията и данните са правени при 5 м.
Ако има покрай теб това, мисля че още е в промоция с безплатен монтаж.
едит: сори, това е коректното
Благодаря за отговора.
Да, точно от там ще ги вземем - 2 бр.
Надявам се да сме направили правилен избор.
Избор на климатизатор може би да, но избор на търговски обект, не....
Алекс е прав.....
Че защо?! Нима има разлика в климатика според това дали ще го купиш от търговска верига, онлайн магазин, сервизен център, специализирана фирма за ОиВ? Любопитно ми е. Според мен разлика може да се появи заради качеството на монтажа.
В моя град го имаше само на едно място така или иначе
Моето Хитачи от голяма верига точно от калпав монтаж тази година се наложи да му заварят тръбите беше на гайки между вътрешното и външното тяло и бяха омаслени и е изпускал от там, но по много малко явно слаган края на 2012. Сега са заварени нов фреон с везна 870 грама преди това вакуумиране 25 Мин. Лятото на пълна мощност духаше с 14 градуса а сега след ремонта с 7-8 . Явно е имал фреон, но не колкото трябва. Зимата се чудих защо не топли така добре като го сравнявах с панасоника. Модела е 25wx8
Тия 7 градуса къде и с какво ги мериш,при каква външна температура и мощност ?
Външна 33-34 вътрешна 26-27 4-та степен на вентилатора (най-високата) и нагласен на 16 градуса. Меря с живачен термометър сложен на клапата за въздух, който е верен сравнявал съм го с калибриран термометър.
Да попитам за Performance модела.
С размразяването и топленето как е?
Размразяването по часовник ли е ?
Ако да лекува ли се това.
Честито колега да са ни честити , и да ни слушат много зими .Аз тъкмо се навих следващия да ми е тошиба и сега пак съм пат.