Този пост е редактиран от SPSt; 23-10-17 в 09:00.
то "всичките" климатици на Джак са един китайски панасоник
Изхвърлените преди 10 години японски климатици взе да ги тикаш на всяка манжда мерудия. Вече става досадно.
"Безшумни" изхвърлени японски втора употреба бих си купил само с предварителен договор при нотариус с анекс, ако се чуе какъвто и да е шум от фреон по тръбите, следователно стоката не отговаря на описанието и продавачът се задължава да ми възстанови обратно стойността на всички разходи за покупката плюс 5000 лева обезщетение.
Ако има желаещи да ми продадат "безшумни климатици" с предварителен договор при нотариус, да ми се обадят.
Не ги тикам никъде, прочети внимателно! И китайските конвенционалки и тях ли тикам? Ти имаш комплекс, може би заради кофти машините, които имаш и си мислиш, че на всички трябва да са такива. Ти ставаш досаден с глупостите, които пишеш. Повечето потребители тук си знаят, но някой нов може и да ти повярва, че всички климатици са като твоите. Престани да пишеш, че си бутам навсякъде японските климатици, защото е факт, че ги имам, както и е факт, че работят много по-добре от твоите бангии. Аз нямам личен интерес да хваля японски климатици-нито ги внасям, нито ги продавам, нито ги ремонтирам.
Едва ли някой се е засилил точно на теб да продава японски климатик. Нямаш технически капацитет за такава техника. Купил си си музикални машини, радвай им се и недей умува за машините на другите!
Така .
1Днес го изключих и, след като затвори шлюза продължи да се оттича фреона малко след това (другите мон=менти с фреона ги знете )
2.Имам уред за консумация на този климатик(Хитачито ), стойностите във ватове се сменят на секунда с голяма амплитуда постоянно до влизане в ОФ.Пример :170,230,450 ,170- за4 секунди това показа .Другият не е така плавно покачване с амлитуди от 30 вата и после намаляне (говоря за влизане на режим на работа след ОФ)
Нормално ли е за Хитака ?
- - - - - - - - - -
НЕ на гайки са трабите!
Братле този климатик е 1250 с монтаж ! Това ,че го намреих по -евтино(НОВ) не означава ,че е бракма .Проблема е друг, а и му видях сертификата за работа при -25 отдава 40 градуса на шлюза .От метериологията в София тестван в камера на 70% влага .В сервиза на 20 градуса външна на шлюза даде 65 .Сега пак ли смяташ ,че за 1000 е нищо ? Просто има нещо само от към фреона ми е забележката и не е нормална обясних!А тия нищо не са сменили ... да не се повтарям.
Пъъълен боклук, братле.. И да си оправят грешките монтажниците, свиквай с кусурите му.
С един уред ги мерих последователно за да вида разликата .Уреда е любитъелски за консумация и други опции в реално време .Даже включих каната за вода 2000 вата и ми даваше леки колебаничя с 10 вата около 1960.Пробвах го да вида дали е в ред или аз нещо не разбирам .
Хич не е нормална тази флуктоация в тока. Май пак трябва да го погледнат в сервиза.
те могат да го погледнат от долу от улицата примерно ,със същия ефект като чета кво са сътворили до сега по добре да не го барат повече
Аз им казах и инженера му се втричи дъвката ! Ама да видим ще ги гоня до дупка .Явно съм карък на бройка “(
Запушена е дроселиращата система, ако са били мръсни тръбите отвътре или ако е имало вода. А може само спойките да са объркали, което би бил по-добрия вариант. Някой разбиращ трябва да го демонтира и дапровери тръбите. Ако сварките не са проблем, по-добре нова машина. А може и да не са развили докрай инбусния болт на крана?