Привет на всички!Някой има ли инструкция на български език за употребата на климатик Hitachi RAK 35PSA?
Интересува ме за работата с дистанционното-кои бутони за какво се ползват.
Дистанционното много прилича на моето,за това мисля,че ще ми е по-лесно да науча как се ползват функциите.
Може и да е на английски език,не е проблем.
Този пост е редактиран от arenzo; 12-10-17 в 18:34.
Аз го имам, но е голямо ,гугълни RAR-5J1 ( това е модела на дистанционното ) и ще го намериш.
!!!
Този пост е редактиран от avenger; 17-10-17 в 21:25.
Здравейте , мисля че добре ми помогнахте при избора на климатици , сега последно съм с Хитачи 35 РПЦ за хола и Митцубишито за спалнята
някой беше питал за отзиви от хитачито през лятото , тъй като ми е южен апартамента , но пък съм на първия етаж ще Ви кажа ,че съм го пускал на он/офф режим на 25 градуса предимно защото под 25 направо измръзвах. та преди да имам климатици , плащах ток 20-22 макс 25 лв , а сега и двата като ги пусках така на он офф най-много платих 36 лв един месец , другите по 30-35 лв там варирах. сега за отопление не съм ги пускал още защото в стаите ми дори при захладняването беше 20-21 градуса , а на нас с жената и детето ни става студено като паднат градусите под 19 , зимата смятам да пускам климите на 22-23 градуса и като паднат температурите за 1 седмица под -5 градуса да не ги спирам до завършека и. Ще ви ги снимам , за да пусна снимки тука , но трябва да ми подскажете как да кача снимките .
пожелавам на всички ви мека топлина и безгрижни климатици. !!!
- - - - - - - - - -
а кои са тези хора които при 23-24 градуса си пускат климатиците за отопление, аз съм от Русе , тука една седмица мин.температури бяха 2-3 градуса и валеше а вкъщи си беше 20-21 градуса , хич не се усеща студено, е да вече не ходя по боксерки и тениска и бос , но все пак есен е вече.
- - - - - - - - - -
а между другото това е климата в спалнята - 11,9 кв/мMitsubishi SRK25ZS-S Premium - АДСКИ ТИХ ,ДОРИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ РАБОТИ КОГАТО Е НА ЕКО РЕЖИМ.
На работа някои колежки последните 10-на дни пуснали климите на по 28гр. Баща ми си пуска още от средата на Септември климатика нощем на 25гр. Жената на 27 вечер. За това почнах да пускам вечер газовия котел за по 1-2 часа. 20-21гр. си е леко хладно дори и за мен, който съм все потен лятото. 23 като стане е супер и го спирам за през нощта.
Този пост е редактиран от VanDan; 15-10-17 в 19:50.
Колега, би ли споделил как се пуска тоя он/офф режим. Много ми се иска да го ползвам, но нещо не ми се удава.
Температурите през деня са 23-24-25 градуса, но вечер и нощно време доста захладнява, така че в къщи под 22 градуса климатиците си работят. Ако стане 19- 20 градуса в къщи се разхождат пингвини, а аз и жената трябва да ходим с ватенки и ушанки.
Твойте клими не стават за он/офф. Не се мъчи. Като ги купува къде си гледал.
Тя темата че се омаза, омаза се, даже бих предложил да се смени глобално името на Climabook, бетер социалка е станало. Та в тоя ред на мисли, кви са тия пингвини при 19-20 градуса?! Вкъщи не пада под 21, днес цял ден стои отворена вратата на терасата, никой от домашните не се оплаква да му е студено, седя по боксерки и тениска и през ум не ми минава да пускам отопление. Я се стегнете малко, как може да ви е студено?!
По принцип на много хора им е по-студено при 15 градуса от колкото при -15. Като се климатизира организма няма проблем.
Има къщи и къщи. Аз се надявам още месец да тика климатика, че да не паля пелетния змей.
Този пост е редактиран от avenger; 17-10-17 в 21:27.