Подновявам темата заради нов евентуален проблем.
При монтажа на климатика момчетата от фирмата си свършиха много добре работата, но моторчето на предния панел не работеше и се наложи в последствие да се подмени.
При поставянето му дойде един отявлен екземпляр от фирмата, който реши, че с клатене и наместване на вътрешното тяло ще намести и моторчето по някакъв начин, а защо го направи, нямам идея, дори леко понапука стената. Представи се като "нещо като управител на фирмата" и аз не посмях да възразявам, щото си викам, щом управителят е това, се предполага, че няма на кой да се оплача, освен на КиК електроникс. Оказа се, че не е никакъв управител, а само му се иска да е такъв.
След "монтажа", климатикът започна леко да пука - пластмасата, от време на време, особено при по-силна въздушна струя. Е, да, ама това дразни много! Особено нощно време, защото в тишината се чува ясно, а ми е почти над главата.
Обадих се в сервиза, момчетата ще дойдат да видят за какво иде реч, защото според мен е от якото тресене на онзи недовършен екземпляр техника
Искат да демонтират вътрешното тяло и да го носят в КиК за около месец, което пък мен ме притеснява, не ми се иска да излиза от нас, щото от там нататък май само по ремонти ще ходи. А и съм убедена, че е от "нежните ръце", които го пипаха
Обаче ме притесни едно - одеве самият управител ми каза, че този модел с тези моторчета имал много проблеми и се оказал особено несполучлив и може да е от него. Айде да коментираме това? Имате ли вие проблеми с моторчето на падащия панел, пука ли ви пластмасата, работи ли климатика нормално?
Щото ако не е така -рекламация в ТМ и си взимам друг климатик. Но пък този ми харесва.