Благодаря ти за отделеното време, и се надявам да си помогнал и на много други!![]()
Благодаря ти за отделеното време, и се надявам да си помогнал и на много други!![]()
За нищоСъбрали сме се да си помагаме, колкото и когато можем.
Какво ще кажете за товаhttp://www.technomarket.bg/products/...служава ли си за тази цена![]()
Я да кача и тук препратка към pdf-a на service manual-a на D14EX3.
http://filearchiv.ru/27023465 (линкът е променен на 17.11.2011)
Да ме извинят модераторите за дублирането!
Здравейте,
От десетина дни ползван такъв климатик и за сега съм доволен, но дойде време за почистване на филтрите като светна най-лявата зелена лампичка. Свалих филтрите, изтупах ги и ги монтирах обратно, но лампичката не изгасва.
Какво трябва да се прави в този момент?
До сега не съм работил с климатици, а в инструкциите за употреба не намирам какво да направя за да изгася светлината.
Изключи климатика и натисни бутона за регулиране на клапите. На моето дистанционно се пада вляво вдясно. Син бутон май беше.![]()
Благодаря, стана точно така с копчето за клапите.
Nachev1983 и да знаеш ,че само с тупане не се чистят филтрите иска се и малко водица и четка.
По-добре със струя, отколкото с четка, че да не се прецака нещо мрежата.
За изгасянето на зелената лампа - пише го някъде, но трудно се открива къде точно. Че и аз доста порових, докато разбера как
Гъбичка, домакинска за миенен на чинии.Отделяш една чисто нова домакинска гъбичка и я изпозлваш САМО за миене на филтрите на климатика.Първоначално публикувано от V_Simeonov
така няма опасност нито от повреждане на филтрите, нито от недобро измиване на филтрите.
![]()
... Филтрите се мият идеално с подвижен душ (например) на силна струя и топла вода (не вряла). Пръсването на обезмаслител е бонус и стават като нови. Като цяло миене на филтри щрез изтъркване не е препоръчително! Вероятността от нараняване е голяма.
Някои по-мързеливчки, като мен, ги къпят в миялната машина![]()
E ти пък? За едни филтри дето се мият за две минути пускаш цяла миялна ли?Първоначално публикувано от Kasap
Ми много филтри имам, затова!Първоначално публикувано от Mega
А и програмата за миене на филтри трае 5 минути
![]()
Егати интерпретациите тука.
В снимките от инструкциите, които съм прикачил по-долу, ясно е казано как да се почиства и как не!