Страница 8 от 8 ПърваПърва ... 678
Резултати от 106 до 109 от общо 109
Like Tree4Одобрявам

Hitachi RAS/RAC-E14H1 - на отопление такива ли са му възможностите?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Hitachi RAS/RAC-E14H1 - на отопление такива ли са му възможностите?

здравейте отново, след около 3 години експлоатация сега t във Варна е около -9 / минус 9/. Цяла нощ е работил на 21г най-ниска степен на вентилатора. Сутринта според мен около 18-19г. Включих на авто, духа хладно, покачва Т съвсем слабо. В 8,25 дефрост до 8,45. Когато започна да работи отново вдигнах Т на 24г. Съвсем различно се държи. Топли без проблем. Следващата седмица го дават д стане много студено. Ще го видя тогава........

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Hitachi RAS/RAC-E14H1 - на отопление такива ли са му възможностите?

по телевизията съобщиха за температурни рекорди. В момента във Варна Т- -11/ минус 11/Вятър 4м/с. Климатика беше оставен цяла нощ на отопление, вентилатор на авто, Т - 21. .Сутринта в стаята почти хладно може би около 17- 18-19г. В 7ч температурата вдигната на 24г. Започва да духа топло, Т в стаята се повшава , но много бавно. Явно до около -15 се справя, но след това вече не може. Все пак за мен това е достатъчно, колко пъти в годината има -15 или по надолу, климатика си работи нормално. Чета много добри отзиви за Санио и фуджицу. Може би следващият ще бъде такъв.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Re:Hitachi RAS/RAC-E14H1 - на отопление такива ли са му възможностите?

Здравейте отново, случи се нещо странно с климатика. Както бях писал на отопление хич го нямаше, за сметка на това на охлаждането беше хала. След много изчетени мнения по въпроса за климатиците реших да сложа малко изолация на тавана. Отидох и купих а в последствие просто наредих върху плочата в подпокривното пространство 5 см студопор. Бях на работа в Малта и се върнах точно за студовете и снеговете във Варна. Направо се хванах за главата, при зададени 24* климатика ги държеше стабилно духаше топло, въобще никакъв проблем Чак сега разбрах къде бил ключа за бараката, в ИЗОЛАЦИЯТА. Силно се бях навил да го махам този климатик , но сега размислих, ще остане. Напролет една профилактика и е готов

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Отговор: Hitachi RAS/RAC-E14H1 - на отопление такива ли са му възможностите?

Нищо странно, ключа винаги е в изолацията.Повишил си температурата на входящия поток и резултата е налице.
    bobovo, Mega, avast3 и 1 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 8 ПърваПърва ... 678

Подобни теми

1. Hitachi RAK35PPB или нещо друго за отопление?
    От Cko във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 2
    Последно: 22-09-14, 18:29
  2. С какво да заменя Hitachi E14H1? Задъхва се през зимата
    От Flash във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 10
    Последно: 02-09-12, 18:38
  3. Hitachi RAS/RAC-14EH1 - на отопление толкова ли може?
    От ivailo1975 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 15
    Последно: 09-02-10, 09:37
  4. HITACHI RAS/RAC-E14H1 - грешка 301 във външната платка
    От vanini във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 8
    Последно: 09-02-10, 07:34
  5. Каква е разликата между Hitachi RAS/RAC-E14H2 и RAS/RAC-E14H1
    От dkd във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 18
    Последно: 10-01-09, 11:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе