Здравейте,отскоро няма и месец имам тоя климатик досега всичко беше ок но вчера при тоя сняг и вятър започнаха проблемите. Сутринта като се събудих температурата в стаята 17 градуса при зададени на климатика 26.Духаше хладен въздух и така цял ден.
Здравейте,отскоро няма и месец имам тоя климатик досега всичко беше ок но вчера при тоя сняг и вятър започнаха проблемите. Сутринта като се събудих температурата в стаята 17 градуса при зададени на климатика 26.Духаше хладен въздух и така цял ден.
И отвън целият в лед, нали? ;] Не направи ли дефрост гадта?
не не в лед размразява си просто духа хладен въздух
добре дошъл в клуба на прецаканите
Така като гледам, май само на мен и на още няколко човека им работят ХИТАЧИ-тата като хората.Нещо не мога да си го обясня това положение.Моя 4-та зима кара и до сега нито един проблем не е имал - нито технически, нито с атмосферните условия.
имало няколко партиди от тия хитачита които топлят и които не топлят и аз сам притежателка на такъв, който не топли прецаках се като послушах моя позната как топлело нейното хитачи за същите 1300 лв щях да си купя някое топлещо FUJITSU
Е по точно няма от казаното. Когато говорим на хората какво им препоръчваме те не ни слушат и в се мятат в големите магазини, кадето не им дреме какво продават.А от това губим и коректните фирми и хората който не са ни послушали.Първоначално публикувано от vincho
Плюс още 1 глас за 14ЕН2 . Набор 08. 2007 г е .Икормил съм пласмасата за оттичане на водата и няма замръзване. Във Варна вчера при минус 8-9 гр , силен вятър и снеговалеж машинарията си работи , няма и помен от лед или заскрежаване. За 860-870 лв по онова време толкова предоволен. Но съм му сложил 1 протектор на MGE за противодейстиве на ЕОН / през зимата 2007г от чести токови удари се беше бъгнал , но след слагане на протектора не е имал проблеми/.Първоначално публикувано от edi1
Постоянно се карам с жената - държи го на 25-26 гр и в стаята става 27-28 гр , а мина и го сваля на нормални 22 гр и след малко пак е вдигнат
А аз ходя по тениска и ми е горещо .Ба си жените и кокера ми не ще да седи от жега в хола - паркира се в коридора
Това е вярно, че жените нямат нищо общо с нас хората...Първоначално публикувано от kris11
20квПървоначално публикувано от deian
Днес дойдоха от сервиза измериха налягането 22бара източиха и допълниха фреон и вкараха термодатчика в климатика за се лъже че не е толкова студено по късно ще пиша дали има ефект от цялата работ
Кой датчик са вкарали?? Външния въздушен датчик, който е отвън на топлообменника в една кутийка ли?
Пепел ти на езика, то остава да е външния. Ще размрази в шестък.Макар, че то друг навън няма, вътрешния си е в тялото.