avast3, при зададени 22 градуса в стаята е 18, а струята е 32 градуса... студено си е, а най студеното време тепърва идва...честно казано съм недоволен и имах по големи очаквания, гадното е че незнам дали толкова си може климатика или моя нещо е дефектен, а може и нещо от монтажа..незнамПървоначално публикувано от avast3
Като му задам 32 градуса духа с 44градуса и на около час и нещо размразява..вярно че не ми е малката стаята, но с 32 градуса струя трудна работа според мен и когато вляза от др стая в хола където е климатика въобще не си личи че е пуснат климатик. Мисля да се обадя на фирмата която го монтира утре, явно мъките започват..знаех си че трябва да се напъна и да си взема Фуджитсу, но просто бюджета беше ограничен
Мерси на всички за помоща и ако има някакво развитие ще пиша , за да може хората които си вземат този климатици да са наясно с възможностите му и проблемите около него.. Забравих да попитам нещо.Едно време на маркетите имаше някаква простотия че ако уреда ти излезе дефектен за някакъв срок ти го сменят с нов директно...това важи ли все още или вече се занимаваме само с фирмата която монтира и сервизира?