Здрасти на всички фенове на марката и не само на тях! Купих си въпросния климатик и днес ми го поставиха, но ще бера ядове ми се струва.. Интересува ме каква трябва да бъде температурата на на струята на този климатик, като гледам си е чисто Е14h2 с нов външен вид, струва ми че не духа много топло, а още по лошо е че навън беше 4-5 градуса а стаята която е 60кубика тухла с дървени дограми не се стопли много. Нямах под ръка истински термометър но измерих температурата на стаята с една нокия,която принципно мери долу горе точно и климатика направи около 20 градуса в стаята след цял час работа. Утре ще замеря струята с истински термометър, но когато застана под него не ми се струва че духа мн топло, а по скоро силно..нагласен е на отопление и автоматичен внтилатор. Слагах го на 24-26 градуса все тая, за сравнение тука имам един стар 12 хайер конвенционален и на максимална струя духа по топличко и го замерих около 46градуса си духа. Другото което забелязах е че като го стартирам мига оранжевата лампа (Operate), която дава сигнал че се затопля и приготвя за отопление, но веднyж като го спрях тази лампа остана да мига..защо мига след като съм го спрял?Другото което забелязах е че над 20градуса външното тяло става по шумно, сложа ли го на 20 градуса и си намалява оборотите.Моля за малко информация за да знам когато утре отида в др апартамент и измеря температурата на струята дали работи нормално климатика и ако може да ми кажете това мигане след като съм го спрял какво означава? Та ако има някакъв проблем да се обаждам на сервиза докато е още прясно..Мерси..