Външна температура 31º, вътре е настроен на 25 и охлажда +60кв, тъй като вратата на едната спалня е отворена (разликата в температурата с другата спалня е осезаема). Консумира 230W.
Външна температура 31º, вътре е настроен на 25 и охлажда +60кв, тъй като вратата на едната спалня е отворена (разликата в температурата с другата спалня е осезаема). Консумира 230W.
Какъв минимум си засичал до момента? На хартия е добре. Как е в действителност? Какъв е модела на уредчето с което засичаш консумацията? Може ли да му се вярва?
Този пост е редактиран от fantoms; 13-07-15 в 22:11.
Така трябва да работи. в крайна сметка нова не е евтин климатик. Интересно е наистина да се отчете до какъв минимум слиза машината преди да изключи, но при тези +60кв. трудно ще слезе на минимума. Може да се окаже,че Хитачи са постигнали отлично качество на климатици за европейския пазар.
Моето вътрешно е номер 50.
А във връзка с консумацията, температурата е настроена на 24, уреда отчита 205W
Тази пролет засякох минимум под 100вата като постнах и клипче в режим отопление.
Уредчето е закупено от Испания преди 3,4 години. Трябва да го откача от контакта, до колкото се сещам отзад имаше някакви надписи в които може би е упоменат производителя.
Утре сутринта ще му хвърля отново един поглед на уреда да видим какво ще покаже.
Аз на този етап етап съм много доволен от машината, чакам зимата да го видя в дефрост.
Понеже и 18 и 25 и 35 моделите са с еднакви килограми и размери => разликата е само в софтуера? Или и в компресорите?
машините са добри и на много добра цена ,ама гледам 25цата вече е изчерпана който вземал вземал
ценовата акция само за PSA ли е? Разликата с PSB само в инфо-бутона ли е?
има лека разлика в параметрите в полза на по новия модел но не е съществена ,като хардуер ми се видят еднакви
Много харно изглеждат тия машини. Къде ги има намалени?
По повод консумацията, снощи към 1 вечерта и хвърлих един поглед и машинката показваше 190вата, тази сутрин към 8 беше на 200. ( хол + кухня, коридор на г и спалня )
Настройката за която споменава fantoms я активираха момчетата. По монтажа нямам забележки.
п.п Жалко че няма 25 ци, имах желание за такъв в спалнята за след някой друг месец....
п.п x 2 Впрочем в сервизното на 35цата и дават максимал от 6.6 (точно колкото и на PSB). Ако го изнамеря ще го постна.