Сервизно няма на PSA, поне аз не съм видял.На сайта на ХИТАЧИ обаче има техническия каталог редакция 2013 и вътре има почти всичко за PSA.25-ицата се развърта до 5,8, а 35-ицата до 6,6.
Сервизно няма на PSA, поне аз не съм видял.На сайта на ХИТАЧИ обаче има техническия каталог редакция 2013 и вътре има почти всичко за PSA.25-ицата се развърта до 5,8, а 35-ицата до 6,6.
интересно ,че на сайта на Евис са други данните с малко по ниски максимални мощности .. аз още като видях клипчето на колегата как 35цата чукна 2000 вата консумация се усъмних ,че е по мощна от това което е дадено на сайта .. а компресора колко вата е ? даден е модела ,но не го намерих в нета
на 37-страница на сервизното на psb е даден 1000 вата скрул , като на psa е същия май.
1000 вата доволно .. кефи ме като хардуер тая машина
Sensible Heating Capacity(SHC) е чистата вкарана(изкарана) топлина.
TC(Total capacity) - общ капацитет
IP(Input power) - консумирана мощност
TC = SHC + IP - загубите
Или общия капацитет(отдадената мощност) е равен на сбора на вкараната топлина и електрическата мощност минус загубите.
Същия е компресора.И на PSB, и на PSA и на сходния модел SPA, модела е EU125XB2 .Ето сервизното на SPA - http://www.klima.hu/documents/Haszn%...a-rac-wspa.pdf .Най-отзад в номерата на частите се вижда, че компресора е от външното WSA.
на psb е даден RCZZ01160 да е модела стр.37 от сервизното и на схемата най-долу се различава от този, но няма значение машините са си много добри като хардуер.
Така е.На 37-а страница така е индексиран, но на 6-а е даден EU125XB2.На 125-а страница е даден за номер на частта за WSA.Важното е, че машините определено са с добри характеристики и хардуер.
Този пост е редактиран от edi1; 15-07-15 в 21:25.
между другото цената обявена на сайта на Евис макар и доста ниска търпи и коментар
- - - - - - - - - -
WP_20150716_004.jpg
а мерси .. не издържах на офертата на Евис - проявиха професионализъм и желание да не изтърват нито 1 клиент ,направиха ми оферта която не можах да откажа - демонтаж и профилактика на 12LCC ( който продадох на добра цена да е жив и здрав олх новия му собственик ще е доволен от него ) доставка и перфектен монтаж на 25PSA ( май вземах последната бройка ) и всичко това за 1700 лв ... дано да е читава машината първите ми впечатления са много добри - много масивно и голямо външно тяло ,вътрешното е добра сглобка ,доста тих и вън и вътре ,жалузите се движат безшумно .. има нещо което не мога да си обясня по дистанционното - искам да изключа за момента автоматичното почистване на филтрите - пише че става със задържане на OFF и бутона за ръчно почистване Filter .. но тия 2 бутона не са едновременно активни - единия е отпред а другия под капачето ?
Ей, не изтрая, смени старика.Да ти е честита новата машина.
Колко голямо е помещението?
1700 лева за 3,2 киловата отдаване на мен ми се струва скъпо. Зимата да не види зор?
Аз харесвам по-мощни машинки.
ми при -20 отдава колкото 2 панасоника като твоите ти си прецени малко ли е много ли е
Много ми е смешно когато хората се изказват неподготвени.
9ката на Хитачи отдава повече от 13ка Дайсекай.