На мен ми искат 1350 с монтажа само за пояснение
На мен ми искат 1350 с монтажа само за пояснение
Този пост е редактиран от ponyasd; 05-10-17 в 22:24.
Идеята на въпросът ми беше, че сезонният коефициент на преобразуване се различава за различни региони и е показател по-който не бива да се водите при избор на машина. Той варира м/у А+++ и G, но е по-скоро за "заблуда на противника", отколкото да дава реална представа за енергоефективността на една машина. Гледайте другите параметри и си изберете машина, която има по-голям запас от мощност при отрицателни температури. По-добре отделете време и прочетете повече за повече модели /а не марки/ отколкото да се доверявате на потребители, които са ползвали дадена машина само през лятото. Ако изводът до който стигнете след прочетеното, съвпада с тези мнения, вземете си такава машина, ако ли не потърсете друг модел.
Ето сереизно на машината
Sent from my Sony Xperia Z3
http://cloud.tapatalk.com/s/59d67a05...erformance.pdf
От Грито ,което няма втора клапа,чувствам сериозен дискомфорт когато главата ми е под него.От General 12 Lmca не усещам и най нежния полъх на струята когато съм под него,заради втората клапа.Това е за мен лично от огромно значение,поради факта ,че сега се чудя къде да местя леглото си в стаята с Грито.Просто не се спи при охлаждане.Не го ли загасиш плексита ти е в кърпа вързан.Много зле......
Не се косете, не сте сбъркали, ХИТАЧИ си топлят добре.Кой пита за - 20.Моето е работило при -22 без проблем и си топли 20 и кусур квадрата.
Това дори и да намалиш на минималната степен? Ако гриито имаше втора клапа, щеше ли да е по-комфортно?
Виж сега! Имах нещо друго впредвид. Бюджетът, който е определил и това, че вероятно е от Пловдив, му намекнах, че за тези пари може да си вземе К2У в топ състояние и да е предоволен. Има доста хора от други градове, в които няма предлагане на К2У, а те желаят да си сложат такива. А, колегата е от/до Пловдив. Просто му подметнах, че за този бюджет има добро решение. Това е! Аз спирам по този въпрос, защото много изкривихме темата, за което и аз имам вина!
И на минимална и на всякаква все си духа.Аз съм много чувствителен и усещам тия неща.Грито ако имаше втора клапа щеше да е един голям плюс.Но няма......Няма как да сравняваме Гри ,купено за 780 с климатик купен за 1200.
Да вметна че имаме клиент дето имаше хаер мидея после от нас взе дженерал хитачи rpc мицу хеви и казва че хаера мидеята и хитячито дефросват на час най харесва дженерала и хевито. Утре на майка му махаме хаера и мидеята и слагаме дженерали.