Този пост е редактиран от avenger; 11-12-17 в 21:07.
Мойте също са черни, но ме боли фара за тях. Черни, жълти за нищо не стават. Да топли климатика, пък ще мина и без тях.
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk
Вземайте PSA докато има. Аз от вчера съм с 3 такива.
пп. Ей така да си имам за резервни части.
Ще местиш ли ***** или ги продават с преместени.
Строя вила и ще ги слагам в хол с площ 52кв.м.
Това там за дефроста дето се местело. Ти ли ще си го местиш или се продават вече с преместено.
Добър вечер на всички.Хванах първия дефрост на едното RPC35.Плавно двигна клапата и точно 4 минути мига индикатора за дефрост и след това плавно задуха топло.
Нагласен на 24 градуса,при външна в момента около -1.Външното е изложено на всички атмосферни условия в момента.
Наздраве
Момчета, поздрави! Повече четете и по-малко пишете, докато не ви презимуват климатиците. Щото те се броят на пролет.
Как работи този на който си гледал дефроста, непрекъснато или он/офф, ватметъра колко показва?
[QUOTE=milanov;850578]Как работи този на който си гледал дефроста, непрекъснато или он/офф, ватметъра колко показва?[
След дефроста вдигна на 745w за около 3 мин и след това свали на 380-390w бачка около 30 мин без да изключи.По принцип работи в он/офф постоянно.
- - - - - - - - - -
След дефроста вдигна на 745w за около 3 мин и след това свали на 380-390w бачка около 30 мин без да изключи.По принцип работи в он/офф постоянно.