Моят няма такъв шум, единственно като му вдигна градусите се чува едно набиращо мноооого тихо шумче, за мен е перфектният климатик за тези пари
Този пост е редактиран от mitak1969; 20-02-18 в 13:57.
Според мен са ти върнали същата бройка ,сигурен ли си че е друго външното ? Или фирмата разполага с доста дефектни бройки ..
Тялото е друго, пред мен го свалиха старото и сложиха друго изкарано от кашон. По скоро са дефектни бройки, щом казвате че при вас не се чува такъв шум. Иначе ако беше монтиран в някоя обществена сграда, никой нямаше да разбере за паразитния шум.
** Иначе се извинявам, не е навъртял 8 киловата за 6 часа, по скоро за 14 часа някъде. Откакто е монтиран миналата седмица толкова да е пускан.
Дано са направили нови конуси при смяната дане стане наистина от "трън на глок". Звука не ми се струва толкова силен , още повече че го има само при напъване. Отделен е въпроса както каза някой по-горе че повечето марки и модели го имат но в различни тоналности отделно кой ще си каже реално нещата.
Дори ня бях обърнал внимание докато не повдигнахте въпроса.
Ей ти друга тоналност , на макс след сутрешното проветряване :
10мин. по-късно след като се кротна
Христев , Това свистене ако можеш го премахна с тампони ... слагай по 12 ако щеш Аз пък шумни машини нямам , странна работа а ?
ГРЕЕ-то тихо и то, изключвам единични случаи , когато нещо опира, като цяло са тихи , 18 и 24 също,Хитачито като гледам е по шумно...
И на това шумно форсиране ли му казвате. Нещо май телефоните ви не записват звука като хората. След този клип си пуснах моят.... за сравнение.
Ако не беше в/у 10см. изолация едва ли щях да му сложа и 1 тампон !!!
Но въпроса беше за свистенето , което съм сигурен че го има всеки "нов" иверторен климатик от нисък/среден клас при развъртане. Сделан в PRC. Японците не мога да ги хвана в кадър далеч са.
Всеки климатик си има характер..извинявам се ,ако съм те засегнал,но явно не съм те разбрал!Няма му нищо на Хитака..по-добре да има "свистене" и да грее,от колкото да е тих и да стоиш на студено! Важното ние да сме живи и здрави!
Ми заврял съм телефона в дупките на дъното , повече от това освен да го разглобя и да го пусна до компресора , за да се "потвърди колко е шумна цепеницата". Не че имам база за сравнение. Всичко е до монтажа пичове!
Но въпроса беше за свистенето къде "избихте" пак.
Този пост е редактиран от Mig82; 20-02-18 в 16:36.