Този пост е редактиран от Genadi80; 27-12-17 в 16:55.
нещо да не бъркаш , след като избера с бутона mode вентилатор , после като натисна бутона средния за вкл/изкл и като натисна fan , мога само да сменям силата на духане но никаква иконка за отопление не се появява на 1и 2-ра степен , нито иконка за охлаждане на 3-та и 4-та степен ....
Не, не бъркам. Когато се отпуснат двата бутона("power и on") на дисплея на дистанционното трябва да пише "OFF" и под него да е на "auto". След избиране на " fan" чрез "mode" и след това натискане на "power" бутона на третия ред се появява иконката на климатика. При натискане на бутона "fan" почват да се появяват иконките за охлаждане и отопление и най-отдолу е стойността.
Съмнява ме, че нещо не правите както трябва с едновременното натискане на трите бутона и оттам не Ви се получават нещата.
Sent from my Power_2 using Tapatalk
Правим го , всичко е точно до момента в който натиснем бутона FAN , мести силата на вентилатора но не се появяват едновременно иконите за отопление и вентилатор, не знам защо е така , иначе като отпусна бутоните , горе ми се повяват двете чертички за годината които мигат , горе в ляво пише "OFF" после с "mode" отивам на вентилатор , натискам он/офф , при което се появява иконата на климатика и след натискане после на "FAN" бутона , мести силата на духане , НО ДО ТАМ не се появяват иконите за отопление и за охлаждане , нито Нулата
;(
А защо просто не му зададете 1-2 градуса повече от дистанционното ? То това прави и тази функция ,но за постоянно .. само си мислиш че си задал 24 ,с +3 си задал 27