Итонга е възможно най-лошия избор за монтаж на климатик.В комбинация с усвоена тераса е бинго за всякакви шумове и вибрации.
Итонга е възможно най-лошия избор за монтаж на климатик.В комбинация с усвоена тераса е бинго за всякакви шумове и вибрации.
Това е най-лошото място за монтаж на външно тяло-парапет на тераса. Щом не е спрял да бучи и да вибрира, след монтаж на тампони, значи изобщо няма да спре. И друг да сложиш там, опасявам се, че резултатът ще е същия.
При сина има едно японско Саньо, монтирано по същия начин и се опитваше да бутне терасата. Само че при него, след като монтирахме хубави /мисля си/ тампони, всичко заспа и сега не се чува.
За монтажа на външната стена не беше нужно да се слагат нови тръби мисля че ви го обясних.Другия вариант както Вие казахте е да свикнете.
Един клиент имаше същия проблем, направихме какво ли не, след третото посещение си свалихме машината и му върнахме парите. Сега същата машина работи при мой роднина и няма грам звук, като умряла е.
Този пост е редактиран от Mega; 10-04-20 в 08:39.
Кажете колеги каква е причината за това тракане, че от фирмата за монтаж казват било наред, а съседите вече ми се оплакаха от шума.
https://youtu.be/wucfo8tPZhI
Все едно стърже в нещо. Трябва да се отвори външното тяло и да се види откъде идва шумът.
Някоя ламарина да не изпада в резонанс? Променя ли се звука като сложиш ръка някъде по ламарините.
Ами те още първия път като идваха си оставиха ръцете. Подигравка ми се стори.
Тогава резонираше още по-силно. Наместиха малко и ужкем нивел си донесоха ама не е ОК.
Тези ламарини от към прозореца не дават ефект с допиране, може би да е от карантийте нещо да опира.
Тези тампони не вършат никаква работа ,по добре без тях.
Ако имаш достъп до външното по добре махни тампоните и виж как ще е без тях..
Този пост е редактиран от the inquirer; 20-05-20 в 14:49.
Я, като моето хеви дрънчи.
Няма как аз да го разбутвам, че е минала 1 година от 3 гаранционно. Също така сме се разбрали със съседа над чийто гараж е монтиран да са на тампони и с ваничка.
Монтажника на външното е за .
На RPC-то нямам тракане.
Кажете тез монтажници не слагат конуси, а правят заварки. Според вас адекватно ли е?
Адекватно е. Последните ми 3 машини са на заварки.
- - - - - - - - - -
от различни монтажни групи са. Всъщност може и да е грешно, но е факт.
- - - - - - - - - -
Заварките са само вътре естетвено.
Този пост е редактиран от Mega; 20-05-20 в 23:05.