При мене кабела е прокаран под стената и вместо контакт има ключ. Няма как да ползвам такъв уред. Важна подробност, която не съм споменал.
Щом е така, ще трябва да си ползваш вграденият. Този ключ хотелски тип ли е?
Интересно. Не бих си причинил такова нещо. Та в твоя случай само, чрез вграденият електромер.
Именно и аз така смятам да подходя. Ако няма вграден електромер, като при Фуджитсуто в съседната стая - просто не засичам и това е.
Здравейте
Имам от 6 месеца RAK-35RPD ,външното тяло е много шумно , буквално се чува през две стени ,без значение дали е настроен на 22 или 25 градуса примерно. Това нормално ли е за този модел ?
Благодаря
За модела става нормално. Аз съм с RAK-25RPD и имам същите оплаквания. за няма и 2 години сменяха моторче на вента и дори компресор, платката не съм сигурен. Чети няколко страници назад в темата. Бръмченето не го оправиха и не искат да си го вземат обратно. Дано твоите да ти го оправят.
В какво се изразява въпросният шум?
И защо реши, че е нормално за модела? Ти и от другото Хитачи - RPC-то не си доволен. Там в какво ти се изразява проблема? Аз ползвам 3та зима 35цата на RPD и втора зима 25цата. Нищо не е сменявано по тях. Що ли? Щот са монтирани правилно.
tntcom, Благодаря, че откликна на молбата ми преди една година, ”евала”.
- - - - - - - - - -
Викаш монтажницте да си оправят монтажа, че ще съсипат машината.
Този пост е редактиран от the inquirer; 25-01-21 в 21:01.
Ами защо, защото трябваше да се изселим от спалнята с хитачи и да се преместим в трапезарията с LG.
Не ме питай да ходя по тях нонстоп, а те като доидат да ми ремонтират ремонта които са правили преди 2 дни и да ми заявят "добре си работи нормално е за модела".
Някой мисля Марк Твен беше казал: "за глухия танцуващите са луди".
Ако може да ги извика ще му е за 1ви път. Аз ги виках около 7-8 пъти и ще си станем роднини.
ПП. По твоя въпрос не можах да ти меря изходяща температура, защото един "майстор" ме завлече с 1000лв и се занимавах с издирвания.
И за това и ти викаш,.че е нормално за модела, същите майстори ли ти сложиха LG-то?
П.п. На лични беше поел ангажимент да я замериш.
С издирвания има кой да се занимава.
Не поемай ангажинжимент, който не можеш или не желаеш да изпълниш.
Наздраве и лека вечер на всички.
Здравейте,
при дефрост на RAK42RPD/RAC42WPD, 14-ка, се чува много силен шум от движението на фреона, като прехвърляне на течност в съд под налягане, наподобява като пулсации на вятър, който се завихря в ъглите. И при вас ли е така или има проблем с монтажа?
Виждам, че има добри отзиви за него, така че бях неприятно изненадан от този шум.