Премери температурата горе при него. Ако е към 25 гр., значи всичко е наред.
Премери температурата горе при него. Ако е към 25 гр., значи всичко е наред.
Къща без изолация
230см
- - - - - - - - - -
А според мен тази машина има голям капацитет.
В такъв случай датчика за температурата на стаята се изнася на един кабел, така че да е на височина един метър от пода.
Просто етажа е много нисък, топлия въздух при климатика бързо става около 27 градуса, а това за него означава че е достигнал 25 градуса.
- - - - - - - - - -
Машината има капацитет, но е за по-голям обем, за да може да се развърти хубаво. Трябва и повече въздух, за да диша.
А този датчик къде се намира , дали това изнасяне мога да го направя аз или ще трябва техник?
Разбрах, благодаря Ви много за информацията.
Няма за какво. На 20 страница от темата можеш да видиш снимка на тази платка. Това е платката на която се намира приемника за дистанционното и светодиодните индикатори.
Качи снимка на климатика така че да се вижда какво има около него. Да не се окаже, че е монтиран над висока мебел или в ниша.
Имам над 20 години опит в подръжка на хладилни установки и климатични уредби на плавателни съдове ,където системите основно се извършват със заварки . В такива зверски условия като вибрации и трусове като корабните ,едва ли има място за сравнение с домашните климатици. Налагал се и ремонт и подмяна на тръбопроводи и каквито гадории излезнат ,но фитерите са се справяли . Верно има понятия като сертифицирани работници ,но дори и един поляк с купен сертификат завалията се справи със задачата. .
========
Влязъх в темата защото се интересувам дали се предлагат 7ци мони сплит .
Този пост е редактиран от pap1918; 04-12-20 в 17:55.
Може ли да споделите дали вградения електромер отчита вярно в сравнение със специализиран уред за целта. Да знам да се доверявам ли на моя. За серия Акебоно става въпрос при мен, но смятам, че ако при вас е верен и моя ще е. Тук има много повече хора и се надявам да придобия представа.