ivopicha, ако нямаш нищо против, да ти кажа какво означава когато този диод мига 14 пъти - over voltage is detected, compressor abnormal load. Предполагам можеш да си го преведеш?
Аз си го превеждам, като проблем в трафа...все пак това е машина на 100v.Или в трафа не може да има проблем...? Някой дали е пробвал да замери трафа? Вие като професионалист може да кажете, дали директно проблема е в компресора или има някаква логика това което питам.
Проблема няма нищо общо с трафа. На 99% е в компресора.
Цената на нов такъв няма да ти хареса....
Човек... сега пук компресор ли щя му търсиш? Компресор + демонтаж-монтаж .... заслужава ли си? Защо не прескочиш до Метро В.Търново и не си вземеш един Самсунг за 600лв. По е оферта ми се струва от това което се мъчиш да си причиниш.
То от Самсунг за 600лв., всичко е по-добро.
То и от новите ще се откаже бързо бързо ако вземе за 600лв. климатик.
Колеги, евтини клими и цепеници купуват богатите. И тези, които не се интересуват от опазването на околната среда, както и от текущите си разходи. Така стоят нещата.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Дърво си е този Сасунг ама на човека не му се дават парички.
ГрЕЕ за 600лв. няма а този Самсунг със сигурност по ще топли от този който има в момента.
С това глобално затопляне преходните сезони продължават до средата на януари в последно време. Та поне до тогава ще го топли криво-ляво. А и за какво да си мъчи женичката от сега с истински натурални цепеници и брадви. Нейното здраве да не струва 600лв.
Щом няма да го ползват другата година за мен най-добрия вариант е един електрически радиатор на колелца и ще им стои резервно отопление за новото жилище, ако изпаднат в същата ситуация. За една зима нито ремонт, нито нов климатик ще избият от сметката.
А човека искаше само да си удължи маркуча...
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk