Ако има проблем в климатика ще има индикация със светлините индикатори на вътрешното тяло. Тоест ще сетят едни други ще мигат. Така че проблема е в зад дистанционото устройство или захранващото напрежение е ниско.
Ако има проблем в климатика ще има индикация със светлините индикатори на вътрешното тяло. Тоест ще сетят едни други ще мигат. Така че проблема е в зад дистанционото устройство или захранващото напрежение е ниско.
Ако имаш бутон на дистанционното Reset го рестартираи и може да се оправи но не е сиг . (само пробваи)
Ако наистина са по умни от хората е зле
На някои тела на Midea като се отвори капака със схемата на вътрешното тяло и под него има джъмпери.
Един от тях е надписан "Multisplit" и "SingleSplit". Когато е на Multisplit не прави дефрост никога.
Идеята е ако има няколко вътрешни тела само едното да е мастър на външното по отношение на дефроста.
Имам една стара машина MSR-12HRN1, на която съм си го изкарал на ключе отстрани на тялото и при външна температура 5-15-20 градуса (преходни сезони в режим отопление) го държа в позиция "Multi", при който не прави никакви дефрости. Не знам дали всички вътрешни тела на Midea го имат, но съм го виждал джъмпера и на други.
п.с. Сега погледнах - надписите на платката са M и S.
Не съм сигурен, дали това е документирано в сервизните ръководства.
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 01-06-16 в 16:47. Причина: пропуск в информацията