Моля за вашето мнение дали си заслужава. По принцип имам проблем с мястото на което да поставя климатика и всички варианти са или тясно тяло (до 22,5 см, което очевидно не се намира, а и монтажа е над прозорец на трегера, с което някои техници са напълно несъгласни поради по-сложното монтиране) или да духа в главата или краката ми (става въпрос за спалнята ми) или подово-стенен тип, който за сега ми допада, но бих искал и някое друго мнение от специалистите в този форум. Интересува ме смятате ли че ще работи добре на топлене при -15-20 градуса навън, много ли е шумен, защото все пак ще ми е в спалнята, а аз спя доста леко, абе и въобще заслужава ли си според вас? Благодаря предварително (уверих се че тук са събрани качествени хора, които гледат да помогнат).

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от flamme_froide
 Първоначално публикувано от flamme_froide  

незнам ще помисля още малко и ще посъбера и мнения от приятели, макар че няма да казвам, че някой ми казват колко са доволни от елит дето тук всички оврещяват орталъка за тая марка хехе
 незнам ще помисля още малко и ще посъбера и мнения от приятели, макар че няма да казвам, че някой ми казват колко са доволни от елит дето тук всички оврещяват орталъка за тая марка хехе