Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

Избор между три модела

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Re:Избор между три модела

djmartini, хубаво си го измисли нищо да не се вижда, но предвиди факта, един ден това вътрешно тяло да може да се демонтира за качествена профилактика и при демонтажа, за де не се налага някакви адски операции...Затова, моя съвет е...първо послушай edi1 за контакта и второ тръбите трябва да се положат така....[img width=431 height=600]http://lh4.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/S4y17tIN43I/AAAAAAAAAQM/qaG0CmvmRO0/s640/Graphic1.jpg[/img]
    Така, връзките между тръбите и вътрешното тяло (щуцери), остават зад вътрешното тяло и винаги то може да бъде демонтирано. Тези линии които съм начертал са информативни, не задължително да се полагат с такъв наклон или точно ъгъла да е подобен, но така те ще излезнат до външното тяло и няма да се виждат нито вътре в помещението, нито отвън по фасадата. А при твоя случай, тези връзки които ще бъдат на щуцери или на заварка ще останат в стената при всякакво положение, ако тръбите се обърнат директно на надясно...Надявам се, че си ме разбрал.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Каквото и да направиш, не забравяй да има наклон навън заради кондензния маркуч.

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

При такъв монтаж идеалния вариант е на Александър защото няма да се обръщат щуцерите и се покрива перфектно с тялото.

5. Тук е от
    Oct 2006

Здравейте,
    Какво ви е мнението за промоцията на МЕТРО - 2 бр MSR3-09HRN2 за 558 лв ?

6. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

7. Тук е от
    Oct 2006

А някой запознат ли е каква е процедурата при закупуване от МЕТРО ? - кой обслужва, монтира, и цена и срок на монтаж ?

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Като във всички подобни вериги - получаваш един списък с монтажни фирми, зажумяваш... и на която ти спре пръста се обаждаш, да се спазариш. Срокове и цени си зависят от тях. Обслужването и качеството - не го търси.

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Обслужването и качеството - не го търси.

Следващтата година след монтажа като набереш номера за профилактика ще чуеш един женски глас: " no connection of this number "

И ще почнеш да търсиш по форума.

Успех !!!

11. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Обслужването и качеството - не го търси.

Следващтата година след монтажа като набереш номера за профилактика ще чуеш един женски глас: " no connection of this number "

И ще почнеш да търсиш по форума.

Успех !!!
    И защо пишете глупости.И то пълни.Има и коректни фирми за монтаж.Моя го купих от ТМ/незная защо изпитвате ненавист към тях/.Дойдоха хората от монтажната група.Монтираха машината.И после след като им се обадих за профилактика,дойдоха ,свършиха си работата- и така две години.Големите вериги магазини могат да си позволят да направят промоции.Защо ние обикновените потребители да не се възползваме от тях?

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

То и аз ги давам на тази цена така че не виждам сензация.

13. Тук е от
    Oct 2006

ами вече съм с тях, с монтаж - по 130 лв, а фирмата /без да споменавам коя/ е дългогодишна в практиката си със ел. уреди, и едва ли догодина ще има "няма връзка с този номер".
    сега временцето е топло денем, студено сутрин, и общо взето пробвам и топлене /мен не ми е много нужно и не ми е основно да го имам/ и охлаждане.

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Не си взел нещо кое знае какво тези модели се водят компакт и са доста слаби на отопление.Не ги препоръчвам за отопление изобщо. Каквото си платил това си и поучил. Ще разбереш предстоящата зима.

16. Тук е от
    Oct 2006

досега не ми е трябвало зимата отопление, след като имам друга алтернатива , която ползвам до сега.
    в случая климатика само ще помага, затова колко по лошо може да бъде, спрямо това че досега нищо не е ползвано друго допълнително ?

да, съгласен съм - модела не е нещо особенно. не съм го твъдял никога.
    но спрямо темата бе споменато вече, а и защо да не се дискутира ?
    по ми е важно как ще се държи лятото в жегите.
    за парите си - толкова.
    мерси все пак за мнението.
    иначе като по запознат човек, освен че не е подходящо за отопление , правят ли някакви други проблеми ? или нещо специфично ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Избор между 3 модела
    От whitefox във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 16-12-14, 18:33
  2. Избор между 3 модела 40" ТВ
    От guiltybydesign във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 09-12-14, 21:25
  3. Избор между 3 модела... ?!
    От startus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 16
    Последно: 16-11-14, 10:49
  4. Избор между два модела
    От d_ivanov във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 19-05-14, 17:56
  5. Избор между два модела фотоапарати на НР
    От liubitel2 във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 5
    Последно: 27-01-05, 11:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе