виж линка на peshooo от същата тема
Какво да го гледам линка ето че никъде не пише да събира 1350гр. Още повече че това е сервизно на инверторния модел.![]()
Досега си играх с една Мидея 12HRI-R22 в работилницата.Правя е за тате,Той има всякакви климатици и и парна котли и помпи(на тате на къщата се експериментира с всичко каквото измисли синчока му)Но си сака за пролетес като "Онуй дето го има на вилата и духа като алтаво"Та му реанимирах една свалена от някакви аборигени и купена за 40 лв.На зададени 30градуса и вентилатор на макс.
Външна температура 2гр
Температура на входящият 15градуса.
Температура на изходящият 55 градуса
Ампераж-някъде около 6 си държи хайванчето.мин,1.8-макс.8
Налягане закова на 24 бара.
Компресорчето не се чува просто
Недостатък- много гадна пожълтяла пластмаса на вътр.тяло.Няма ефект от Никакви препарати.Плакнах я преди месец с пароструйката цял ден и беше големо търкане.Мисля да я нацапам с бронзов или бял спрей ...
FormatC само да не се обели боята след време.
HRI беше "железен" модел,безотказна работа при каквито и да било температури.Първоначално публикувано от FormatC
MSS12HR ЗА МЕН НАЙ-ДОБРАТА КОНВЕНЦИОНАЛНА МИДЕЯ .Жалко че я няма
Най парадоксалното че е с компресор матсушита Панасоник специално този последния 12HRI защото по предните модели външното беше като на конвенционалните по малко.
Ами не съм видял с какъв компресор е.Утре ще пиша че малко сме се почерпили с момчетата ...
Трябва да спра да приемам шишета без етикети от доволни клиенти..
Както пише Пратчет:
Ако някой ти донесе шише без етикет първо го подуши...Насълзат ли ти се очите значи си намерил нов приятел !
Няма нужда да гледаш ето виж
Между другото днес ми се оплакаха от един MSR-12HRDN1 че не топли явно и аз съм взел от куците бройки.
lavsho Какво правите с тези които има проблем? Дай някво инфо.
Поиграй си с него фреон,датчици и т.н.(при нас МСР ите имаха проблем при т-ра по ниска от 0 а при температура над +1 си работеха нормално) и ако не се справиш решението е при Варадинов в Магнум.
Трудно е да си играя защото не ми е набизо. Скоро го заредих наново вакум и по везна 940гр. Не замръзва но ми се оплакаха че на 24градуса духал студено.