Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Избор на климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2010

Re:Избор на климатик

rdd не бих предпочел Фуджи пред Дакина пък бил той иFTX25JV Още повече за спалня.Дайкина е поне една идея по-тих!Имам такъв ,а на съседите отдолу е точно Фуджи 9 и когато отворя прозореца познай кое външно тяло чувам?
    Не ти препоръчвам и Дайкина ,защото на 10 кв.м над 4-5 гр вън ще работи
    on/of Ако си нервак климатик в спалнята не е черешката на тортата!!!

2.  

3. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Еми все пак трябва да избера някакъв климатик.Доста съм затруднен.Горе-долу колко пари трябва да отделя за нещо което би ми "свършило" работа.Виждам че за тази цена всичко е някакъв компромис.
    (Ако модератора иска може да премести темата при общите.Поради недоглеждане я пуснах тук за което се извинявам)

4. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Вземи си Хитачи RAS/RAC-E10H2, 800 лева без монтаж. Супер машина за парите си, аз имам същата - само че 12-ката в 27 квадрата хол в панелен блок. За Януари с много минусови дни квартирантите имат 50 лева за него. Няма оплаквания, че не топли. Има някакъв нов модел 2010, той не бил хубав. Гледай да е Е10Н2.

http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e10h2

5. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

aruba_man това Хитачи като цена ми допада.След като поизчетох някои неща и втора ръка климатик ми е опция.Както се очертава ще се купуват 3 климатика.Един за спалнята,втори за хола (който ще се купува есента) и още един който ще е само за охлаждане(стая 11 м2 от най-ефтините).Така че не искам да купувам кой знае каква машина за да мога на есен да отделя повечко пари за климатик за хола.Там където ще се нанасям отдолу има офис на фирма, които никога не си изключват климатика , някакво Fuji не съм поглеждал модела.Зимата е доста топло в сравнение с другите етажи.Набелязъл съм няколко фирми от Варна, когато пътувам натам ще видя какво предлагат наживо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Избор на климатик
    От leo34 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 29
    Последно: 12-11-14, 21:23
  2. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  3. Избор на климатик за 21m²
    От Redasi във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 9
    Последно: 03-10-10, 19:34
  4. Избор на климатик
    От elmaira във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 18-09-09, 22:53
  5. Избор на климатик
    От rozeto във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 28-04-08, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе