Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 56

MFA-12HRDN1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2011

Re:MFA-12HRDN1

очевидно е че няма идеален вариант. всичко е така както казваш с тази разлика, че бюджета ми НЕ е ограничен просто искам да намеря оптимума отопление-нисък разход на средства при всички горни условия и освен това, че само ще спя там чудя се заслужава ли си да сложа климатик, който ще съм задължен да оставя цяла зима включен да работи, когато само ще спя в тази стая и както ти казваш температура от 18 градуса ми е повече от перфектна за сън.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Колегата по-горе е прав. Изкарай една зима с нещо евтино на ток и виж как ще бъде. За спане не се иска висока температура, може да не се налага да се пуска каквото и да било.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от flamme_froide
    очевидно е че няма идеален вариант. всичко е така както казваш с тази разлика, че бюджета ми НЕ е ограничен просто искам да намеря оптимума отопление-нисък разход на средства при всички горни условия и освен това, че само ще спя там чудя се заслужава ли си да сложа климатик, който ще съм задължен да оставя цяла зима включен да работи, когато само ще спя в тази стая и както ти казваш температура от 18 градуса ми е повече от перфектна за сън.
    Щом нямаш ограничения в бюджета, бързо бягай от идеята за китайските имитации на климатици.. Ако все пак решиш да сложиш климатик в тази стая обърни внимание на Toshiba Daiseikai на 100 волта, това е възможно един от най-добрите климатици в света. Съвсем отделен е въпроса ако търсиш изплащане на машината от спестена ел. енергия. Ако си много чувствителен към шума, даже и този модел ще ти се стори шумен при положение, че ще го монтираш в толкова малка стая. Ако сградата е чисто нова имай предвид, че първата зима няма да е показателна за отоплението. Когато аз се населих в новият ми апартамент, първата зима в стайте беше доста по-хладно от следващите зими.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Блу ти прочете ли изобщо първия пост на човека че няма място за стандартен стенен климатик?

6. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Блу ти прочете ли изобщо първия пост на човека че няма място за стандартен стенен климатик?
    да именно това е проблема няма шанс за стандартен стенен климатик. писал съм защо в секцията "тясно тяло"

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Велев като не си компетентен относно климатиците не заблуждавай човека! Toshiba RAS-221UD която е също от серията Daiseikai и се продава в България е с размери на вътрешното тяло 740 ширина× 184 височина× 250 mm дълбочина

8.  

9. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Велев като не си компетентен относно климатиците не заблуждавай човека! Toshiba RAS-221UD която е също от серията Daiseikai и се продава в България е с размери на вътрешното тяло 740 ширина× 184 височина× 250 mm дълбочина
    чудесно сега ако подскажеш и от къде може да се намери щото чета в секцията за него, че не било никак лесно да се намери или това е старо инфо?

П.П. не използвайте моля ви питанията ми за повод за каране помежду си аз лично ви благодаря на всичките, че се опитвате да ми дадете съвет и да ми помогнете.

Упс намерих го в kiemclima, но не е лошо да видя и още някъде ако имате идея разбира се.

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Стига с тия употребявани щайги пиши си в раздела за тях.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Велев пак се излагаш, щайги продаваш ти. Климатика е чисто нов.

flamme_froide аз също го видях в този сайт. Може би хората които професионално се занимават с продажба на нови японски климатици биха могли да ти помогнат. Тошибата не е единственият избор, предполагам има и други модели от читавите марки които да се поберат в пространството което имаш, но за това трябва да се включат и сериозните търговци в бранша.

П.П. Ако не се лъжа Саньо също имаха модели с височина 23 см., но най-добре е да се реши на място от фирмата на която имаш доверие.

12. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Стига с тия употребявани щайги пиши си в раздела за тях.
    Първо Велев ,не е употребявана да речем-излиза модела в края на 2009г.И ако на това викаш щайга-нямам думи-тогава другите са скапани домати в тази щайга!

13. Тук е от
    May 2011

е от пишещите тук няма ли и търговци, които да се наемат да го монтират в софия?могат да ми пишат на лична не е нужно да се "рекламират" в дискусията.

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

flamme_froide в темата ''Тясно тяло'' даде ограничение на бюджета до 1300-максимално 1500лв.за този в спалнята,че сега твърдиш,че няма ограничение,защото с ограниченият бюджет няма да стане с нова японка?

п.с. Допуснал съм грешка одеве с модела UDR а не UD затова писах,че няма да стигнат парите flamme_froide.Извинявам се.

16. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    flamme_froide в темата ''Тясно тяло'' даде ограничение на бюджета до 1300-максимално 1500лв.за този в спалнята,че сега твърдиш,че няма ограничение,защото с ограниченият бюджет няма да стане с нова японка?
    напротив казах, че съм определил около 3000 лева за двата, но и на 3200 няма да се циганя, а имайки предвид че този е около 1500 значи сме в рамките на допустимото отклонение А и другата ми стая е с размери 5,30х3,0х2,60 така че 2х1500 правят нужната сума без монтажа, но ще се опитаме да се договорим някак си. А и не е изключено да го намеря и малко по-евтинко някъде

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

напротив казах, че съм определил около 3000 лева за двата, но и на 3200 няма да се циганя, а имайки предвид че този е около 1500 значи сме в рамките на допустимото отклонение А и другата ми стая е с размери 5,30х3,0х2,60 така че 2х1500 правят нужната сума без монтажа, но ще се опитаме да се договорим някак си. А и не е изключено да го намеря и малко по-евтинко някъде
    http://www.kiemclima.com/bg/ Фирмата монтира и в София

p.s не че има правя реклама фирмата е много добра като са обяснили всичко на клиентите си

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

май все повече започвам да се замислям за конвертор в спалнята от типа
    http://electron.bg/product_info.php?...ducts_id=21482
    който дори 2-ма приятели ми препоръчаха. само не знам дали няма да ми отреже главата от към ток, но пък не струва скъпо и ако се окаже неефективно за колкото да спя в спалнята (макар че повтарям, че съм силно студенолюбив) по-лесно ще преживея 450 кинта и да го сменя отколкото 1100 + незнам си колко за монтаж и неефективен климатик незнам ще помисля още малко и ще посъбера и мнения от приятели, макар че няма да казвам, че някой ми казват колко са доволни от елит дето тук всички оврещяват орталъка за тая марка хехе
    Ако не си сигурен или не си решил какво точно искаш, то за бога не заравяй 500 кинта за конвектор.
    Има и за по 200

1.http://www.technopolis.bg/b2c/detail...003/P11120503/Конвектор-AIRELEC-BASIC-1500W

2. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...202/P11120503/Конвектор-ATLANTIC-F17-4-мех-1000W

3. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...210/P11120503/Конвектор-ATLANTIC--ATLANTIC-F117-ел-1500W

а ето това, ако решиш да слагаш климатик поне ще можеш спокойно да го преместиш в банята или тоалетната
    http://www.technomarket.bg/products/...relec-1250w-mt

ако решиш впоследствие да монтираш климатик в спалнята, защото е и влагоустойчиво.Така няма да се чудиш с какво да отопляваш тоалетната/банята и парите за конвектора няма да отидат нахалос.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MSG-12HRDN1 - проблеми с обезскрежаването
    От kriso.3206 във форум Климатици Midea
    Отговори: 18
    Последно: 01-06-16, 16:37
  2. Въпрос за MSG-12HRDN1
    От bronc във форум Климатици Midea
    Отговори: 32
    Последно: 11-01-13, 16:46
  3. Midea MSY-12hrdn1
    От Ivan981 във форум Климатици Midea
    Отговори: 19
    Последно: 03-02-12, 20:58
  4. Оферта за MSG-12HRDN1
    От suicidal във форум Климатици Midea
    Отговори: 0
    Последно: 03-10-10, 11:54
  5. Midea MS9V-12HRDN1
    От ivanpetelov във форум Климатици Midea
    Отговори: 4
    Последно: 18-07-10, 23:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе