Поредната тема отиващата към небитието....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Поредната тема отиващата към небитието....
Нищо той друга ще отвори важното е да има къде да си пише човека
Затова форума е пълен с теми и мнения които могат да запратят търсещия полезна информация, в батака....
Всички професионални модели и всички тип касета, канален и колонен имат. Стенните модели повечето нямат, но има и такива, например:
MSC-09HRFN1-QD2E
Естествено в Бг се внасят само боклуците на марката...
Ето малко материали (3 страници са):
Technical Training
Мултисплитовете също са с EXV:
M2OE-14HFN1-Q | Midea
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 31-12-16 в 14:51.
В момента във Варна е -10 C
Blanc, работи на бавни обороти и поддържа t > 21 C в стаята. Да отбележа, че в стаята не съм сменил дограмата и е стара, предстои да я сменя...
Всичко на всичко един път го видях да прави defrost за деня...консумация 460 W.
Това животно с какъв компресор е? Ще се радвам ако някой има такава информация и реши да я сподели.
Здравейте,
Климатика Blanc, вече 2 зима ни топли. Добре топли стаята и се усеща.
Единствения минус, който забелязах за сега, че турбината на вътр. тяло взе да трака.
Турбината се върти нормално без отклонения, може да е от някой тампон, лагер, моторчето или нещо подобно.
Дай повече информация за работата на климатика , шум на външно и вътрешно тяло , минимална консумация и т.н защото няма много информация за евтините климатици .
burkoff7 като започне да пише ..... заключват се теми, трият се постове...
Оказа се от моторчето и лагерите му. Тази седмица, ще го сменят.
Така... смениха ми моторчето и всичко заспа.
Не си мислете, че като дадете 1500 - 2000лв. за климатик сте застраховани от проблеми!
Оказва се, че моя модел е по-тих от модел на MHI за 2к, на който дори му шуми фреона...
Следващия климатик, който закупя, ще е на база оглед "как работи самия климатик" и тогава купувам. /има къде да се гледа/
Вероятно, пак да закупя Midea, ако сегашния не покаже сериозни проблеми!
Буркофф, и аз, като тебе набарах едно Трео снощи, което разби детските ми блянове и фантазии на пух и прах. Ма няма да си го окача на мястото на мицубишито, да знаеш Избягвай да купуваш машини на базата на това, как привидно работят, защото не знаеш какво точно има вътре