burkoff7 , всяка обективна информация за даден климатик е добре дошла ( форума е точно за това) . Като ползвател на този модела може ли да дадеш отзиви как се представи миналата зима , какъв минимум има , сигурен съм че има много хора които ги интересува . Колко до това че е Мидеа и някои непрекъснато се мъчи да ги изкара боклук хич да не ти пука , ти си пиши . Боклуци под името Мидеа продаваше един "вносител " който от няколко години го няма.
Не мога да кажа много, но си спомням, че на -10, -12 нямаше проблеми.
Харчи около 430 W на час при поддържане на температура.
Тук какви ли не на преувеличени коментари попаднах... че бил с капилярки и това е проблем /lol/ нямали филтър /та питам как го видяха, че няма филтър на капилярите?/
Просто звучи абсурдно, по тази логика компресора, ще замине...и си мисля, че няма голяма разлика дали капиляри или EEV с тази, че ЕЕV се износва по-бързо. lol
Миланов, то МИДЕА, КЕРИЪР и ТОШИБА си менкат всичко от 15 години, та сега е все тая каква е комбинацията.
lol = смях /ха-ха/ нещо такова
Темата е за Blanc, да се придържаме към темата.
Ето, виждате, че споделих една част вече е сменена - мотора на турбината. Климатика е вече на година и половина от покупката.
Не мисля, че това е притеснително. Случва се, при произведени милиони бройки части, някои да са с дефекти или по-бързо да се износват.
Затова си има сервиз...
Имали ефект от йонизатора ? Колко степени има вътрешния и външния вентилатор ( дават ги 12 на 5 вярно ли е ако си обърнал внимание ) ? По време ли размразява или когато има нужда ? Имаш ли наблюдение каква минимална устойчива консумация поддържа преди да изключи ?
Закупи си Blanc и го изследвай, нямам време да се занимавам.
За Defrost, мога да кажа, че е при нужда. За йонизатора, мисля има ефект, като го пусна и почва да пиука леко.
Два Blanc-a на хоризонта... (:
Този пост е редактиран от burkoff7; 09-02-18 в 12:36.
При две отворени теми съм се заблудил че искате като потребител да споделите как работи климатика . Извинявам се за неудобството .