Другата тема е затворена/заключена!
Климатика си работи нормално, няма дрънчене, голямо бучене от външното тяло. Вътр. тяло също е сравнително тихо.
Това е най-тихия модел на Midea и топли, а как охлажда лятото става малка зима в стаята...
Другата тема е затворена/заключена!
Климатика си работи нормално, няма дрънчене, голямо бучене от външното тяло. Вътр. тяло също е сравнително тихо.
Това е най-тихия модел на Midea и топли, а как охлажда лятото става малка зима в стаята...
В момента във Варна е около -5 градуса.
Blanc не е спиран цяла нощ, зададен е на 23, харчи под 400W около 380W се върти. Работи на по-ниски обороти, перката на външното тяло.
В стаята е нито много топло, нито хладно, бих казал приятно.
Как е с дефростите в тая влага,вятър и лек снеговалеж в момента.
Не е правил defrost.
Или поне не съм видял скоро да прави, откакто паднаха температурите под -5 градуса. Не съм го изключвал 3 ден вече.
Здравейте! От 2-3 дни имам въпросната "мидея" 9ка.проблем с топленето няма, но днес й сложих ватметъра, след като бе изключена от контакта. При първоначално включване "развъртя" до 1600w!външна т 11°,а вътрешна
19°.беше настроена на 22.бързо падна на 300w и се офф-на. Малко странни ми се виждат тези (макар и за секунди) 1600w.
След off вдига до 600 и плавно пада до 300 и се изключва. Относно шума, по- безумна е от lmce 12.
Стайчката е 12м2.къща. изолация 7см на таван и външна стена.
1.5м2 прозорец pvc. +2стени, към неотопляеми помещения, север/запад. За 3 часа при посочените условия 400w е изял
По-безшумна е, защото е 9ка, като вземеш Midea Blanc 12ка, тогава ще я сравняваш с 12lmce.