1 Прикачен файл(ове)
Re: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
Със сигурност има доста спестени неща, но е факт че работи много добре. Например като сравнявам хладилната част с на дайкина ми Прикачен файл 43765 разликата е огромна, при дайкина има 4-5 заглушителя на фреона в мидеята май е 1 само но пак няма никакъв шум. На дайкина няма никакво място около компресора има много хардуер, при мидеята а доста опростено всичко.
Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
определено за парите си са прилично направени машинки ,дори топлят много добре
Breezlessa даже изобщо няма заглушител.Междудругото забелязвам като чели малко странна работа.Дори и да няма да гони много задание,пускам го на 25 гр и 40 %,вент и плавно развърта докъм 530в,където се задържа няколко минути,при което духа доста студено,от сервизното виждам че питата вътре пада до 6 гр,след което почва да пада плавно докъм 130 в,където се задържа повече и при определени условия пада на 100 в,при което питата е 15 гр.Другото интересно е че при 100 в,във сервизното ми показва че е на 11 хц,даже беше паднал ва 80в и пак показваше 11,а не 9 или 10.
3 Прикачен файл(ове)
Има заглушител Прикачен файл 43766
Прикачен файл 43767
Прикачен файл 43768
Добре ти работи не е странно, ти правили настройка за 10хз, имаш ли сервизнен документ за твоя модел.
На охлаждане не съм.На отопление вчера пробвах,но е малко странно,изписва ми C0 и след 1-2 C5,а не веднага C0 C5,и не съм убеден че ще работи реално. Иначе има някои книжки и листчета,но реални данни не.
Определено работи, защото иначе нямаше да се показва 100 W в режим на отопление.
Рокера няма брийзлес а Fram,според мен така става малко манджа с грозде темата за модела .. изобщо не е ясно румънците какво точно са поръчали като хардуер и софтуер
Ами хардуера си е 100% брийзлес.Ако нямате нищо против,ще споделям тук впечатления. Иначе мисля че е станала настройката на отопление. Тази сутрин,беше хладничко навън,показваше 18-19 гр, а в стаята беше 24.Пуснах го на отопление на 24 гр и тих режим, при отворена врата на терасата и течение към другата стая.Стартира плавно и развъртя до 420в където задържа няколко минути.Вдигнах вентилатора на 50 процента,и падна на около 300,върнах на 23 гр и плавно падна до 195 в,където задържа няколко минути,след което показа на дисплея 26 гр и директно изключи.Преди това показваше че работи на 15 hz ,и темп на топлобменника 38 гр.