Резултати от 1 до 5 от общо 5

Енергиен разход на Midea AG1-12NXD6-I Extreme Save Pro

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Енергиен разход на Midea AG1-12NXD6-I Extreme Save Pro

Привет,попитах в темата “Колко ви харчат климатиците”,но там никой не се включи и затова копирам питането си тук.
    Въпросът ми е следният-
    Като нов собственик на Midea,в мобилното приложение Smart Home което ползволява дистанционен мониторинг и достъп имам секция Energy Dashboard,която би трябвало да показва изразходваното количество електроенеергия и съответно колко струва това.За да показва обаче тези параметри, се изисква предварителна настройка предполагам - аз влизам уж в настройки но нещо не мога да се оправя къде какво се пише.В предходната тема собственици само на японски климатици споделяха разхода си

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Отговор: Енергиен разход на Midea AG1-12NXD6-I Extreme Save Pro

Цитат Първоначално публикувано от stennnly Виж публикацията
    Привет,попитах в темата “Колко ви харчат климатиците”,но там никой не се включи и затова копирам питането си тук.
    Въпросът ми е следният-
    Като нов собственик на Midea,в мобилното приложение Smart Home което ползволява дистанционен мониторинг и достъп имам секция Energy Dashboard,която би трябвало да показва изразходваното количество електроенеергия и съответно колко струва това.За да показва обаче тези параметри, се изисква предварителна настройка предполагам - аз влизам уж в настройки но нещо не мога да се оправя къде какво се пише.В предходната тема собственици само на японски климатици споделяха разхода си
    Привет!

Някой колега с Мидея (Мейдей, както ги нарича майка ми) ще трябва да ви отговори. Можете да споделите и няколко скрийншота на това, което виждате.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Blago94,точно на това се надявам и аз,на други ползватели на тази марка климатици които евентуално да ползват тази функция

В първата снимка се вижда въпросната опция
    На втората вече си влязал във въпросния Energy Dashboard
    На третата съм влязал в секция Menage(от снимка 2)за да избера устройство.
    Има и настройки за вид валута,цени и др,но ако някой знае с тези прозорци какво се прави,вероятно знае и за тях и затова и не ги качвам,но мога разбира се
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от stennnly Виж публикацията
    Blago94,точно на това се надявам и аз,на други ползватели на тази марка климатици които евентуално да ползват тази функция

В първата снимка се вижда въпросната опция
    На втората вече си влязал във въпросния Energy Dashboard
    На третата съм влязал в секция Menage(от снимка 2)за да избера устройство.
    Има и настройки за вид валута,цени и др,но ако някой знае с тези прозорци какво се прави,вероятно знае и за тях и затова и не ги качвам,но мога разбира се������
    Не познавам марката и модела, но е възможно климатикът да не поддържа такава опция - да показва енергоразхода.
    Защо не си вземете един смарт контакт и не го следите през него?

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Възможно е да не поддържа,но нали затова питам де - ако има някой който е минал по моя път да сподели.Да купувам смарт контакт, че да гледам колко харчи не ми е необходимо,идеята ми беше АКО опцията е налична в това приложение и само изисква някаква настройка да я ползвам.
    Довечера ще изчистя приложението и ще свържа наново климатика към wi-fi -to спрямо книжката,може при свързването нещо да не съм направил както трябва
    Този пост е редактиран от stennnly; 04-08-25 в 17:32.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Мнения за Midea Xtreme Save Pro AG1-12NXD6-I(B)
    От Mular във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 15-07-24, 14:56
  2. Мнение за Midea Xtreme Save Pro (MSAGBU)
    От banch3v във форум Климатици Midea
    Отговори: 67
    Последно: 08-02-23, 00:53
  3. Мнение за Midea Xtreme Save Lite AG серията
    От banch3v във форум Климатици Midea
    Отговори: 4
    Последно: 10-12-22, 09:58
  4. MIDEA MISION 2 ИЛИ MIDEA EXTREME SAVE PRO
    От Stoqnov Veselin във форум Климатици Midea
    Отговори: 8
    Последно: 01-05-22, 09:47
  5. Продавам енергиен монитор
    От vicdj във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 29-10-08, 15:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе