Въпроса ми е следния,според мои изчисления за стаята която искам да отоплявам при външна температура -10 градуса са ми необходими около 2358 W за да поддържам 22 градуса в стаята.Снимката която съм прикачил е от сервизното ръководство на SRK/SRC 20 ZG-S и ако правилно разчитам графиката мощността му при -10 градуса трябва да е 2700х0.78=2106 W.Първо дали правилно съм разчел графиката и моля за помощ ако не съм.Второ тези 2106 W абсолютния максимум ли са и може ли машината да се напъне още малко с 200-300 W.И последния ми въпрос е ако този модел се окаже малък какво мислите за МSZ-GE 25 VA дали ще е достатъчен и като цяло надежден климатик.Почти не се намират мнения и дискусии за машините на Mitsubishi electric,а всичко се върти около MHI и затова съм малко резервиран към електрика.Благодаря предварително.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  ,просто ми се вижда много хубаво за да е истина.Щом е номинална значи със сигурност може още малко.Да питам SRK/SRC 20 ZG-S с двуредов топлообменник ли е ?
 ,просто ми се вижда много хубаво за да е истина.Щом е номинална значи със сигурност може още малко.Да питам SRK/SRC 20 ZG-S с двуредов топлообменник ли е ? Първоначално публикувано от azBeTaTesTeR
 Първоначално публикувано от azBeTaTesTeR   Опааа тук съм се объркал ,но пак нещо не ми се вярва реално да са такива цифрите
 Опааа тук съм се объркал ,но пак нещо не ми се вярва реално да са такива цифрите  

. С 9-ка при -10*С ще си на ръба в условията, в които ще ползваш машината. Ако си сложиш изолация, нещата ще изглеждат по друг начин.
 . С 9-ка при -10*С ще си на ръба в условията, в които ще ползваш машината. Ако си сложиш изолация, нещата ще изглеждат по друг начин.