Здравейте,
от седмица съм с МЕ-FD25VA и съм щастлив като мида. Забравих за всякакви духалки, маслени радиатори, газови камини, акумулиращи печки и т.н. Благодаря на всички за мненията, които много ми помогнаха за ориентацията ми в огромния избор на марки и модели.
Сега идва ново предизвикателство за мен. И се казва спалня. За съжаление, след като купих климатика за хола, сега трябва да се вместя в ценовия диапазон 1000-1500 лв. Забравям за хиперинверторите и минавам на инверторни климатици. Малко инфо за спалнята: 13 кв.м., 34 куб.м.,с PVC дограма, гледаща към остъклена тераса с алуминиева дограма. Без външни стени и отвсякъде отоплен. Втори етаж, среден апартамент в ЕПК. Изложение - Северозапад. София. В такова време в стаята е 16* без да е отоплявано с дни в целия апартамент. Желая да постигна около 23* максимум.,
Гледах, гледах и се спрях отново на МЕ. Модел MSZ-GE25VA. Стори ми се най-добре, като синтез параметри-цена. И почти се бях решил, когато видях и един Panasonic CS/CU-E09MKE Econavi 2011. И настана дилема отново. Хем ме дърпа към ME, хем не мога да забравя Panasonic-a. Но май в крайна сметка ще е МЕ. Помагайте и вие. Благодаря.