Отговор: Появи се заместника на FD серията, серията FH
Е то и -5 да е навън, аз още не съм се преместил, така че наблюдения .... другата зима :) .
Обаче книжката към климатика е доста постна :) .
Във всички реклами из нета, пише, че позволява контрол чрез Смартфон. Обаче как става тая работа... никъде не пише. Не че е важно, по-скоро ми е любопитно.
мда ,поддържа модул за сим карта ,но той е опция надали е включен в комплекта .. най сетне нещо дето го има в моделите на мицубиши на 100 волта от 5-6 години поне ..
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
мда ,поддържа модул за сим карта ,но той е опция надали е включен в комплекта .. най сетне нещо дето го има в моделите на мицубиши на 100 волта от 5-6 години поне ..
Е, каква е ползата от това да го управляваш от тилифона?:rolleyes:
Цитат:
pilot
Е, каква е ползата от това да го управляваш от тилифона?:rolleyes:
Е,шукарийка!Тъч скрийн брато.:rolleyes:
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=b-SvLT-xUMU
То, малко като 3Д-то, да се изфукаш два-три пъти пред гостите:jamaika С "прима" ли е или на тарифен план?:))
В телефонен сервиз само климатик не беше носен :D, па и картата пари иска и копа бега:cool:.
Може да се управлява от всяко едно място чрез телефона , а не като дистанционно в стаята. Ако отсъстваш 10 дена можеш да намалиш доста температурата и един ден преди да си дойдеш можеш да си вдигнеш температурата , а не да зъзнеш докато се стопли.Това се залага в бъдещите електроуреди като опция.
Цитат:
alfonso
Може да се управлява от всяко едно място чрез телефона , а не като дистанционно в стаята. Ако отсъстваш 10 дена можеш да намалиш доста температурата и един ден преди да си дойдеш можеш да си вдигнеш температурата , а не да зъзнеш докато се стопли.Това се залага в бъдещите електроуреди като опция.
Е точно затова и мен ме интересува.
Принципно бях останал с впечатлението, че е през wi-fi. Какви модули, какви сим карти...това е отживелица. Обаче никъде в упътване, нищо не пише за това, а и видимо от дистанционното няма как да се направи подобен ход. Остава чрез кабел и софтуер...ама това умряла работа :) .
това на клипа няма нищо общо .. това е просто едно дистанционно през телефона .. със сим карта ( мисля че поддържа и wifi модул ) можеш да си го управляваш от всяка част на света ..
Модула за дистанционно управление е опция и се закупува отделно.
а колко пари е? твоите имат ли ,как точно се управлява ?
Надали ще е малко,защото глезотийките струват скъпо. Несериозно е да си защитавам и Wi-Fi мрежата на климатика...:))
Някъде преди се коментираше цена около 300 лв. Аз не съм купувал за моите. Мисля че няма да ги "избия" дори за 10 г.
поразрових се малко за тоя модул ,той е wifi като към него има софт за смартфони таблети и РС ,с който можеш да управляваш машината от разстояние .. цена не намерих обаче
4 Прикачен файл(ове)
Щом не е включено в комплекта, мерси :) .
А и логично няма как да е под 100$, при вероятност да го ползваш един два пъти годишно.....
Ето снимките след монтажа
Прикачен файл 8950Прикачен файл 8951Прикачен файл 8952Прикачен файл 8953